Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Tegeltjes in de keuken: geweldig!

 

De aankoop van een woning gaat vaak hand in hand met enkele renovaties. Van jullie nieuw plekje een echte thuis maken start in het epicentrum van jouw woning: de keuken. Achter het fornuis, gezellig met het hele gezin rond de ontbijttafel of een moeilijk recept uit proberen… de keuken is het kloppend hart van de woning! Of jouw keuken nu een gemeenschappelijke ruimte vormt met de woonkamer of zich in een afzonderlijke ruimte bevindt, de volgende decoratietips maken van jouw keuken een echte eye catcher!

 

1. Patchwork

 

Zijn motiefjes ook helemaal jouw ding? Dan is zo’n patchwork-muur gegarandeerd het accent waarnaar jij op zoek bent! Voor het ideale resultaat combineer je hierbij maximum drie kleurtjes. Hoe meer asymmetrie, hoe beter! Deze tegeltjes springen hoe dan ook meteen in het oog.

 

 

2. Waanzinnige meetkunde

 

Wanneer je kiest voor een geometrisch patroon, creëer je automatisch diepte in je keuken. Lekker strak, of mag het wat speelser? De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos. Kies je voor een vrolijk kleurtje tegen de muur, dan word je meteen herinnerd aan de klassieke ‘Terrazzo’ retro graphic!

 

bd1f0bba66a0d8e96e039eba9076afff.jpg

 

3. Origami

 

Wat wanneer jouw keuken helemaal klaar is om de Japanse cultuur te omarmen? Een combinatie van fijne lijntjes brengt meteen meer leven in jouw stijlvolle keuken. Ga hierbij voor sterke primaire kleuren. Wat dacht je van dennengroen of Eggshell Blue? Het enige wat wat nu nog ontbreekt zijn Japanse gerechten op tafel, en goed gezelschap natuurlijk!

 

Schermafbeelding 2017-02-14 om 16.45.28.png

 

4. Doolhof-tegels

 

Wie zegt dat witte tegels geen creativiteit bieden, heeft het goed mis. Verticaal, horizontaal, verticaal, en vervolgens weer diagonaal … deze opstelling verbreekt de gebruikelijke patronen. Bovendien integreer je een accentmuur die makkelijk te combineren is met andere decoratiestukken.

5. Tomette

 

De tomette, ofwel zeshoekige tegel, is terug van weg geweest. Deze trend vormt een perfecte match met een eerder minimalistische inrichting. Op een gladde muur of achter je werkblad: zo’n onvoltooide reeks tegels geeft jouw keuken een special touch!

 

 

Inspiratie voor een mooie keuken? Die heb je hierbij alvast in overvloed! Een prachtige, nieuwe woning in het Limburgse? Ook daar helpen we je graag mee! Bekijk ons aanbod alvast via www.immotopinvest.be, en geef ons een belletje (011 222 295) of stuur ons een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer informatie!