Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Ik ben Petra, aangenaam!

 

De mensen maken het merk, en dat is bij Immo Top Invest niet anders. Vandaag maken we kennis met Petra, een vaste waarde in onze vastgoedfamilie. Petra is een echte commerciële duizendpoot die sinds dag één het reilen en zeilen op kantoor volledig in handen heeft. Wanneer Petra niet druk in de weer is met de coaching van onze consulenten, heeft ze allicht een full focus op de opmaak van compromissen.

 

17455172 10154454503987157 1378915557 o

 

Petra en zaakvoerder Daan leren elkaar kennen in een vorig leven, eveneens in de immo-wereld. Al snel wordt duidelijk dat ze allebei de juiste skills op zak hebben om echte experts te worden in hun vak, en dat de combinatie van deze twee vastgoedliefhebbers echt wel werkt. Het logische gevolg? Petra heeft al héél snel haar plekje gevonden in de Immo Top Invest-familie!

 

We kunnen er niet om heen: Petra is binnen de Immo Top Invest familie de kanjer met het label ‘flexibele duizendpoot’. Nieuwe dossiers verkennen, nieuwe mensen ontmoeten, collega’s coachen: elke dag opnieuw ziet Petra’s agenda er een tikkeltje anders uit. Hoe dan ook gaat ze keer op keer elke uitdaging aan die op haar professionele pad komt. Weet je waarvan Petra echt heel gelukkig wordt? Van tevreden klanten - telkens een verdienste van het hele Immo Top Invest-team!

 

Op zoek naar je eigen stekje? Met haar jarenlange ervaring in de immo-wereld staat Petra klaar met goede raad: “Door de jaren heen heb ik geleerd dat je je gevoel moet laten spreken!” aldus Petra. “Een veelvoorkomend fenomeen is het feit dat nieuwe klanten bij aanvang van hun zoektocht naar een nieuwe thuis niet meteen geloven in die veelbesproken ‘klik’. Als ze die klik in een later fase dan wél effectief ervaren bij een bepaald pand, zorgt dat er soms voor dat hun definitie van ‘het ideale stekje’ plots een heel andere invulling krijgt dan voorheen,” vult Petra aan. Daarom is het bij de zoektocht naar een nieuwe woonst ontzettend belangrijk steevast je gevoel voorop te stellen, én volmondig ‘ja’ over je lippen te duwen wanneer je effectief de klik hebt gevoeld.

 

Immo Top Invest beschikt naast de nodige expertise ook over een dynamisch team waarvan elk lid zijn specialiteiten vertegenwoordigt, en waar we samen streven om elk dossier tot een goed einde te brengen. Kortom, het vinden van jouw “nieuwe thuis” is onze dagdagelijkse job - kijk maar naar Petra! Heb jij onze hulp nodig? Contacteer ons dan zeker via 011 222 295 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!