Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Immo Top Invest presenteert... De deurmat!

 

Vastgoed is dan misschien wel onze job, niets zou hetzelfde zijn zonder het leuke contact dat wij met onze mede-Limburgers hebben. Dankzij de leuke gesprekken, de toffe mailtjes en fijne feedback wordt die job een echte passie! Dat willen we dan ook graag benadrukken, want de inwoners van onze provincie verdienen toch net dat tikkeltje meer. Immo Top Invest komt naar jullie toe, en presenteert vol trots… De Deurmat!

 

Wat is een huis zonder een gezellige inkom? Niets natuurlijk, en daarom hebben wij een speciale actie voor jullie in petto. We houden allemaal van onze provincie, en willen dan ook dat iedereen zich welkom voelt - niet alleen bij ons, maar in heel Limburg! Een gezellige thuis, voor iedereen.

 

16585171_1439081196103099_3849071015464271872_n_2.jpg

(foto via @visitlimburg)

Ken jij je omgeving als geen ander? Elk hoekje, steegje en pleintje van je dorp? Weet jij alle verborgen plaatsen in de buurt te vinden? Dan maak je met deze actie een goede kans om als winnaar uit de bus te komen…

 

Elke maand gaat ons team op pad met een echte Immo Top Invest-deurmat, die we ergens in onze provincie klaarleggen voor jullie. Waar dat is? Dat komen jullie te weten via Facebook Live én Instagram Stories, want daar laten we telkens een glimp van de omgeving te zien. Volg je ons al? Perfect! Dan ben je helemaal voor de wedstrijd, én is snel zijn de boodschap. Trek je lievelingsoutfit aan, kam je haren nog eens snel, want het is foto-tijd! Lukt het jou om als eerste een selfie te maken op onze deurmat, én hem op Facebook of Instagram te posten (#immotopinvest inclusief)? Dan ben je de terechte winnaar van een heerlijke lunch voor twee bij La Fontanella, in hartje Hasselt!


Op de eerste editie hoeven jullie niet lang meer te wachten: die komt er al op woensdag 12 april. Zet jullie schrap achter je computer of smartphone, volg onze social media op de voet, en rep je naar onze deurmat! Tot dan?