Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Haal de lente in huis!

 

De allereerste zonnestralen op jouw gezicht, de vogeltjes die je in de ochtend fluitend begroeten, de mooiste bloesems in bloei ... Mag de échte lente voor jou ook wel stilletjes van start gaan? Bij Immo Top Invest zijn we helemaal klaar om de lente te omarmen. Daarom staan we vandaag klaar met enkele praktische tips, waardoor jij dit fleurige seizoen alvast in huis haalt!

 

Ga voor zachte kleurtjes.

 

Frisse lentekleuren bezorgen je instant een goed humeur. Verwerk daarom jouw favoriete pastelkleur in jouw interieur. Want die ene accentmuur verdiende al langer een nieuw kleurtje. Je hoeft natuurlijk niet meteen de verfborstels boven te halen om zo’n lente-sfeertje in huis te halen. Zo kun je bijvoorbeeld simpelweg de donkere kussen uit de zetel vervangen door enkele exemplaren in een fris lente-kleurtje. Met een paar kleurrijke woonaccessoires kom je al een heel eind. Je hoort het, het perfect excuus om die interieurwinkel bij jou in de buurt nog eens een bezoekje te brengen hebben we je juist gegeven.

 

(Bronnen: bestfriendsforfrosting.com en http://sheerluxe.com/)

 

Zet je ‘thuis’ in de bloemetjes.

 

Je woonkamer opsmukken met een mooi boeketje bloemen doet pas echt wonderen. Want wat is er heerlijker dan de geur van verse bloemen in huis? Ook met een beperkt budget kun je bloemen gebruiken om je huis te bestempelen als lenteproof! Losse bloemetjes in kleine vaasjes zorgen ook al voor die fleurige lentesfeer. Tulpen, narcissen, magnoliatakken, krokussen, … de keuze is aan jou!

 

Niet in het bezit van zo’n groene vingers? Geen nood. Bloemenmotiefjes of kleurige accessoires zijn ook weer helemaal hip en trendy. Ga anno 2017 voor wanddecoratie in een fleurige print. Hierbij maakt het niet uit, wanneer je deze een keertje vergeet water te geven.

 

(Bronnen: http://sheerluxe.com/ en http://www.houseandgarden.co.uk/)

 

Durf te experimenteren!

 

Wat dacht je van een oranje bank, verschillende kleurtjes eetkamerstoelen of een gekleurde poef? Durf in 2017 verandering te brengen in jouw interieur door eindeloos te combineren en te experimenten met verschillende kleurtjs, meubels ens toffen.

 

(Bronnen: http://www.interieuradviesblog.nl/ en http://www.101woonideeen.nl/)

 

Haal een beetje buiten naar binnen!

 

De startschot van de lente betekent zoveel dat je eindelijk jouw favoriete (binnen)planten in verschillende mooie bloempotten stopt, en zo instant de lente in huis haalt. Of wat dacht je van jouw eigen kruidentuintje te beginnen, gewoon op het keukenaanrecht.

 

(Bronnen: http://www.interieuradviesblog.nl/ en http://www.chic-deco.com/)

 

Geef je tuin een make –over.

 

Na al deze tips om je huis helemaal lenteproof te maken mogen we een ander belangrijk aspect van jouw thuis niet over het hoofd zien. Met name de tuin, verdient deze periode van het jaar ook de nodige aandacht. Want geef toe, wat is er leuker dan op een vrije lentedag jouw tuintje tip top in orde te brengen? Jouw to-do lijstje is eindeloos: gaande van het onkruid wieden, nieuwe planten uitkiezen tot het buitenmeubilair terug op zijn plaats zetten. Nu kan je alvast beginnen dromen van alle barbecues en tuinfeestjes tijdens zonnige lentedagen.

 

(Bronnen: http://www.bhg.com/ en http://www.littleglassjar.com/)