Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Robin: onze nieuwste aanwinst!

 

Immo Top Invest staat nooit stil, en dat was de voorbije weken niet anders! Prachtige foto’s van onze panden nemen, het opvolgen van onze social media-kanalen, filmpjes van onze werven monteren... Een goede fotograaf en multimedia-expert is in ons team absoluut onmisbaar! We zochten én vonden, en staan nu te popelen om jullie voor te stellen aan onze nieuwste aanwinst: Robin! Hoog tijd om deze creatieve duizendpoot wat beter te leren kennen.

 

IMG 20170507 162610

 

Voor zijn Immo Top Invest-avontuur begon, werkte Robin als pre-press medewerker in een drukkerij. Een hele andere sector dan de vastgoedwereld, maar dat maakt de overgang natuurlijk juist uitdagend. Een afwisselende en creatieve functie? Daar kon Robin geen “nee” tegen zeggen! “Ik was dadelijk enthousiast, omdat deze functie me de kans geeft om meer met fotografie bezig te zijn, wat nog steeds mijn grote passie is. Ook het hele multimedia-gebeuren vind ik een grote uitdaging!”, aldus Robin. Hij zal voortaan dus het fotograferen van onze woningen voor zijn rekening nemen, maar ook de voorstellingen van nieuwbouwprojecten, de 360° reportages, en nog heel wat meer. Zijn creativiteit zal dus zeker van pas komen!

 

Naast fotografie, is Robin’s grote passie muziek. Onlangs heeft hij zelfs zijn trompet weer bovengehaald, en daar oefent hij regelmatig op. Misschien kunnen we hier binnenkort genieten van een privé-concertje? Daarnaast houdt onze nieuwste collega enorm van reizen. Op het verlanglijstje momenteel: een citytrip naar het mooie Lissabon! Wanneer Robin geen fototoestel of trompet is zijn handen heeft, kan je hem waarschijnlijk terugvinden in de natuur. “Ik ben gek van wandelen, en combineer dat graag met een goed terrasje achteraf”, zegt hij daarover. Gelukkig kan hij in thuisstad Sint-truiden genieten van prachtige landschappen én heerlijke streekproducten!

 

Wat hem meteen opviel bij Immo Top Invest, was de enorme team spirit.  “Het zijn allemaal harde werkers, die elke dag het beste van zichzelf geven”, zegt hij daarover. De warme en persoonlijke uitstraling, zowel naar klanten als naar collega’s toe, zijn volgens hem de sterkste punten van ons bedrijf. Robin hecht veel belang aan een goede samenwerking, want dat geeft extra voldoening wanneer een doel bereikt wordt. Dan zit hij bij ons zeker op de juiste plaats!

 

Het absolute droomhuis van Robin? De villa “Falling water" van Frank Lloyd Wright. “Een woning die volledig geïntegreerd is in de natuur en over een waterval heen is gebouwd. Een absoluut meesterwerk!”, zegt hij enthousiast. Misschien niet meteen bereikbaar, maar een mens mag dromen… toch?

 


Wij wensen Robin graag erg veel succes toe bij Immo Top Invest! Wij zijn alvast enorm blij dat hij in ons team zit.