Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Immo Top Invest werft aan, BIG TIME!


We want you! And you! And YOU! Immo Top Invest heeft maar liefst drie openstaande vacatures en wie weet is één daarvan wel op jouw lijf geschreven. Sta je te springen om niet alleen deel uit te maken van een team, maar ook van een echte familie? Kijk je uit naar een extreem gevarieerd takenpakket?
Én heb je hierdoor nog meer zin gekregen om alles te weten te komen over de beschikbare functies? Scroll dan zeker even verder!

Wij zijn op zoek naar:

  1. Een inkoper vastgoed die uiterst commercieel ingesteld is, met de nodige people skills om alle klanten tevreden te stellen én te houden. Natuurlijk moet er niet enkel voor de bestaande klanten goed gezorgd worden, maar ook de potentiële klanten verdienen net dat extraatje dat Immo Top Invest biedt (en dat kan jij als de beste verkopen). Als inkoper sta je in voor de opvolging en uitbreiding van een belangrijke geografische regio binnen ons bedrijf. Je verwerft en onderhoudt op en top duurzame klantenrelaties en draagt daarbij onze visie hoog in het vaandel!

  1. Een verkoopster met ervaring in nieuwbouw met een winnaarsmentaliteit. Met je expertise weet je moeiteloos potentiële klanten te strikken voor verkoopafspraken, waarna je ook de kopers goed zal opvolgen zodat alles naar wens is. Je staat altijd klaar voor klanten met een glimlach op je gezicht en volgt de marketingstrategie voor nieuwbouw op de voet. Je bent een echte people person die niets liever doet dan babbelen, én die het fantastisch vindt om zich te verdiepen in alles wat met bouwen en nieuwbouwprojecten te maken heeft. Daarnaast ben je een absolute kei in organiseren en zet je ook onze opendeurdagen en lanceringen op poten. Kortom: je weet van aanpakken in het immowereldje!

  1. Een administratief bediende bij wie de begrippen “orde” en “netheid” een absolute must zijn en die bijna nergens heengaat zonder zijn agenda. Je bent een warm en sociaal persoon, met een oog voor detail. Je gaat nauwkeurig te werk, behoudt de orde in de dossiers en verwerkt de post. Wanneer mensen langskomen op kantoor, voelen ze zich meteen welkom door jouw sympathieke uitstraling! Wil jij de rots in de branding zijn voor het hele team? Waar wacht je dan nog op?

 

En als kers op de taart: je komt terecht in een fantastisch team dat samen vooruit wil! Als bedrijf in volle expansie vinden we het belangrijk dat iedereen er voor de volle 100% voor gaat en zich ook volledig thuis voelt bij ons.
 

Herken je jezelf in één van deze drie profielen én heb je een speciaal plekje in je hart voor het wondermooie Limburg? Dan staat je slechts één ding te doen: als de bliksem je CV (met foto) en motivatiebrief doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We wensen je alvast heel veel succes en... hopelijk tot snel!