Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

5 DIY-projecten voor een warm nest


Oké, je hebt net je droomhuis gekocht via Immo Top Invest. Super! Op naar de volgende stap: het inrichten. Ook daar kunnen wij je wel een handje mee helpen! Je hoeft absoluut geen handige Harry (of zullen wij eerder Handige Eddy zeggen?) om deze leuke DIY’s te kunnen maken. Simpele dingen die je huis nét dat ietsje gezelliger maken, dat zijn onze vijf kleine projecten waarmee je van je nieuwe stekje een warm nest maakt.

 

#1  Handlettering

Haast ie-de-reen waagde zich dit jaar aan deze trend - sommigen met al wat meer succes dan anderen - maar handlettering is dus helemaal in. Dankzij de vele handboeken die van dit ontspannende project bestaan, kan je met gemak de mooiste lettertypes zelf creëren. Dus waarom zou je het niet toepassen op je interieur? Een leuke of toepasselijke quote fleurt je kamer volledig op en maakt het ook net dat ietsje gezelliger. Zeker het proberen waard! 

#2  Leer

It’s all in the details, zoveel is zeker. Een speciale touch in je interieur doet de ruimte er al volledig anders uitzien en dat weten ze in Scandinavië maar al te best. Deze leren trend is gelukkig ook naar België overgewaaid en het resultaat mag er zeker wezen. Een leuke kapstok, een handig schapje of zelfs een alternatief handvat? Door een leren band krijgt het meteen een andere look.#3  Paletten

Veel mensen hebben al gekozen voor deze goedkope en originele DIY om hun nieuwe stekje wat gezelliger te maken. Van een volledig buitenterras tot een schoenenrek, het kan allemaal. Tegenwoordig wordt het gewone bedframe dan ook ingeruild voor een stapeltje paletten. Iets voor jullie slaapkamer misschien?


#4  Air plants

Als er iets is dat zegt “je bent thuis”, dan is het wel een heleboel groen in huis! Een plantje hier en daar doet je ruimte echt leven en dat geeft je natuurlijk een gelukzalig gevoel. Planten zijn van alle tijden, maar dit jaar is er ook daar een trend rond ontstaan: de air plants. De schattigste kleine plantjes die perfect passen bij elk interieur!


#5  Alternatief boodschappenlijstje

Vergeet al die kleine papiertjes om je boodschappen op te schrijven, die verlies je toch wanneer je effectief naar de winkel moet. Maak liever gebruik van een mooie grote papierrol die bovendien ook nog fantastisch past in het interieur! Ben je toch niet zo’n fan van dat papier? Geen probleem, dan schilder je gewoon een wat krijtverf op de muur en klaar!


De interieurtips, die heb je al. Maar ben je nog steeds op zoek naar jouw ideale stekje? Neem dan gerust een kijkje op www.immotopinvest.be en wie weet vind jij wel een nieuwe thuis in één van onze panden!