Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Immo Top Invest op vakantie!

Tijdens de week van 17 tot 28 juli ruilden we ons geliefde Hasselt eventjes in voor wat tropischere oorden. Ook al vinden we het fantastisch om terug te zijn, een beetje terugblikken kan nooit kwaad natuurlijk! Daarom staan er vandaag maar liefst 9 collega’s voor jullie klaar om jullie warm te maken voor hun vakantiebestemming, iets wat we broodnodig hebben met dit Belgische weer.

De vakantie van…

FRANK

Onze Frank trok een weekje naar de zon. Meer bepaald naar Benissa, een mooi vissersdorpje aan de Costa Blanca (naast Calpe). De omgeving is er werkelijk prachtig, om nog maar te zwijgen van het verblijf. Frank koos ervoor om in de B&B Cavalito de Mar te logeren, een bed & breakfast dat uitgebaat wordt door een erg gastvrij koppel uit Antwerpen. En om het in de woorden van Frank zelf te zeggen: “meest bijzondere en mooie accommodatie ever!”. Je weet dus waar je moet verblijven wanneer je voor de Spaanse zon kiest!

Frank 2.JPG

 

SELINA

Selina koos ervoor om Hasselt eventjes ver achter haar te laten, maar dan ook héél ver. Zij werd helemaal ondergedompeld in de Indonesische cultuur én natuur en genoot met volle teugen in het tropische Bali. Selina vindt dat je Ubud en de Gili eilanden absoluut gezien moet hebben, de natuur is werkelijk adembenemend. Alles was gewoonweg super!

Selina 2.jpg

 

TIM

Voor Tim hoeft zo’n verre reis dan weer helemaal niet. Hij genoot gewoon van de charmes van onze Belgische kust, een echte toerist in eigen land dus! Zijn kindjes vinden het namelijk super om een hele dag door in het bos te gaan ravotten en ook veel leuke uitstapjes te maken. Zo bezochten ze het Serpentarium, want de jongste is helemaal gek van slangen. Tim heeft het alsnog enorm naar z’n zin gehad hier!

Tim.JPG

 

SANNE
Zon, zee en strand. Meer moet dat voor Sanne niet zijn! Zij heeft een hele week kunnen genieten op het strand in Bodrum. Heerlijk bakken in de zon, af en toe eens een verfrissende duik en gewoon niets doen. Een op en top luilekker vakantie dus!

SanneI_Bodrum.jpg

 

ALEXANDRA
Alexandra heeft niet stilgezeten tijden haar verlof en ging maar liefst twee keer op vakantie! Haar eerste bestemming: Madeira. Hier heeft ze vooral genoten van de natuur, zoals bv. de lavapoelen die nu gevuld zijn met zeewater, werkelijk prachtig om te zien! Daarna bracht ze een bezoek aan het buitenverblijf van haar familie in Zweden. Ook hier was de natuur ongelofelijk mooi én verrassend. De activiteit bij uitstek? Jouw eigen vissen vangen om ’s avonds op de barbecue te leggen!

Alexandra_Madeira.JPG

 

ROBIN
Robin waande zich volledig in The Sound of Music door het prachtige Salzburg. Al die gezellige terrasjes, dat lekker eten en de talrijke musea die je kan bezoeken (waaronder het Mozart museum); écht een must-see! Het ultieme hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk dan, was het beklimmen van Greifenberg (2618m). Een uitzicht om nooit meer te vergeten!

Robin 1.JPG

 

ELINE
De vakantie van Eline draaide volledig rond haar dochtertje, Eleonora. Een tripje naar Lanaken was meer dan voldoende voor deze twee én bovendien echt superleuk. Eleonora was in de wolken toen ze de geitjes mocht aaien op de kinderboerderij! Deze dag zal ze niet snel vergeten.

Eline.JPG

 

JORDY
Het enige wat Jordy wou doen tijdens zijn vakantie? Lekker chillen op het ritme van de reggae. En waar kon hij dat beter doen dan in het mooie Jamaica? Vier woorden van Jordy dus: Yeah man, peace out!

Jordy 2.jpeg

 

PATRICIA
Patricia liet zich verleiden door het lekkere eten, de sfeer én vooral de vriendelijkheid van de mensen in Andalusië (typisch Patricia). Alles was er werkelijk zo mooi, een vakantie dat ze niet snel zal vergeten.