Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

5 tips die het verhuizen poepsimpel maken.


Je hebt net dat ene huis gekocht waar je stapelverliefd op was bij Immo Top Invest, niets kan je goed humeur nog verpesten! Enkel de gedachte aan het verhuizen en alles in te pakken en dan weer uit te moeten pakken… Maar we zouden natuurlijk niet Immo Top Invest zijn als we ook daar geen oplossing voor hadden! Met deze handige verhuishacks ben je in no time helemaal gesetteld in je nieuwe thuis.

shutterstock_301744478.jpg

 

#1 - Waar moeten al die kleren? De vuilniszak in!
Je leest het goed, stop al je kleren gewoon in een vuilniszak! Hiermee willen we niet zeggen dat je alles moet weggooien, maar dat je al je kleren handig bij elkaar kan binden door er een vuilniszak overheen te trekken. Op die manier kan je ze op de kapstokken laten hangen en meteen vanuit de kleerkast in de verhuiswagen stoppen. Want door al je kledingstukken apart uit de kast halen, verlies je enorm veel tijd én plaats in de verhuisdozen. Nog een extra tip die we je meegeven: schaf extra grote en stevige vuilniszakken aan zodat deze niet scheuren tijdens de verhuis en zo je kleding beschadigd wordt.

 

#2 -  Raak geen vijs meer kwijt
Meubels uit elkaar halen hoort er nu eenmaal bij, daar kunnen we niet om heen. We kunnen het weer in elkaar zetten van de meubels een stuk gemakkelijker maken door alle schroeven in kleine zakjes bij elkaar te stoppen. Zo maak je bijvoorbeeld een zakje met alle schroeven van de keukenkast, een zakje met alle schroeven van kleerkast, enzovoort. Dat zakje kan je dan best vastplakken met tape aan het meubel in kwestie. Zo heb je alles meteen binnen handbereik en zullen de meubels snel in je nieuwe stekje staan.

 

#3  - Twee voor de prijs van één
Al wat breekbaar is, pak je best zo veilig mogelijk in. Dus waarom zou je hopen bubbelplastiek gaan kopen hiervoor als je tegelijkertijd ook iets anders kan opbergen? Gebruik voor je glazen gewoon je sokken als opvulling en bescherm ze nog eens extra met wat krantenpapier. Hetzelfde geldt voor de rest van het servies, neem een stapeltje borden en wikkel er een handdoek om heen. Klaar is kees! Nog een extra tip: plaats je borden verticaal in de dozen, zo is de kans dat ze breken véél kleiner.

 

#4 - Een essentials box

Na een hele dag met dozen sleuren en spullen uitpakken, zal je waarschijnlijk doodmoe zijn op de eerste dag in je nieuwe thuis. Alles zal ook niet uitgepakt zijn op die ene dag, dus voorzie daarom een doorzichtige plastieke box met al je essentials in. Denk maar aan een toiletzak, pyjama, spullen voor het ontbijt, extra kleren, enzovoort. Zo hoef je je ook niet suf te zoeken naar je tandenborstel tussen al die kartonnen dozen, want zo’n doorzichtige box valt zeker op.

 

#5 - Neem niet alles mee
Verhuizen staat ook een beetje gelijk aan een grote schoonmaak houden. Gooi alle spullen weg die je niet meer gebruikt, want waarom zou je daarmee willen sleuren? Zo kan je met een schone lei beginnen in een nieuwe omgeving en voel je je meteen op je gemak (en zelfs al een beetje thuis).

 

Nog steeds jouw droomhuis niet gevonden? Neem gerust een kijkje op onze website en wie weet vind je wel een nieuwe thuis. Aarzel niet om ons te contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!