Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

New kids in town: Caspar & Eline

Immo Top Invest, dat is een (t)huis voor iedereen en daar konden Caspar en Eline zich ook zeker in vinden. Zij versterken sinds enkele maanden ons team, dus vonden we het hoog tijd om ze (met trots) aan jullie voor te stellen! Daarvoor legden we ze even op de rooster met enkele vragen.

collegas.png

 

#1 - Wie is Eline/Casper nu eigenlijk?

Eline: Hey! Ik ben Eline en ik ben 25 jaar oud. Naast het fulltime werken ben ik ook een fiere mama van een dochtertje, haar naam is Eleonara en ze is 21 maanden oud. De meeste vrije tijd die ik heb, gaat dus integraal naar mijn liefste schat! Verder ga ik heel graag shoppen en geniet ik met volle teugen van de kleine dingen in het leven; zoals iets gaan drinken, een gezellig avondje thuis en afspreken met vriendinnen.

Caspar: Hallo! Ik ben Caspar en ik ben 24 jaar oud. Ik woon in Riemst en ben net begonnen aan mijn allereerste job als verkoper bij Immo Top Invest. In juli was ik pas afgestudeerd nadat ik mijn uitwisseling in de Verenigde Staten had afgerond. Echt een topervaring!

 

#2 -  Welke Limburgse gemeente/stad heeft jouw hart veroverd en waarom?

Eline: Hasselt, zonder twijfel! Het is er altijd super gezellig én het is bovendien fantastisch leuk om er een dagje te gaan shoppen natuurlijk.

Caspar: Momenteel ben ik mijn hart een beetje verloren in Heusden-Zolder. Voordien kwam ik hier bijna nooit, maar daar is snel verandering in gekomen! Het is er gewoonweg prachtig. Je zit altijd in de buurt van het centrum en het circuit, maar je bent ook op 1, 2, 3 in de natuur. Echt super!

 

#3  - Wat vind je het leukste aan je nieuwe job?

Eline: Deze job is echt totaal nieuw voor mij en een echte uitdaging! Ik kom namelijk recht uit het onderwijs en vond het tijd voor iets nieuws. Daarnaast vind ik het zeer leuk dat er zoveel sociaal contact is en dit niet enkel met de collega’s, maar ook met koper en verkoper. Als administratief bediende sta je namelijk constant in contact met mensen en dat maakt het voor mij echt erg fijn!

Caspar: Ik vind het erg fijn dat er altijd wel iets te beleven valt! Er is heel wat afwisseling en daar was ik echt naar op zoek. Je kan met zowel mensen als panden tegelijkertijd bezig zijn en dat geeft me veel voldoening.

 

#4 - Met welke collega heb je al enorm moeten lachen en waarom?

Eline: Met Patricia, want we zitten namelijk langs elkaar! Persoonlijk vind ik het belangrijk voor de toffe sfeer dat er naast het werken af en toe eens gelachen kan worden. En met Patricia lukt dat zeker!

Caspar: Met Petra! Na onze veelvuldige duetten samen, hebben we heel wat afgelachen. Vraag maar aan de rest van het team, zij zullen ons zangtalent zeker kunnen beamen.

 

#5 - Hoe ziet jouw droomhuis er uit?

Eline: Als ik écht voor mijn absolute droomhuis moet kiezen, zou dat zeker niet in België zijn. Ik hou veel te veel van de zon en laat ons eerlijk zijn, daarvoor is België nu niet bepaald ideaal. Geef mij maar een leuk stekje in het zuiden met een mooi zicht op de zee!

Caspar: Het liefst wil ik een strak en futuristisch pand met veel ramen zodat er veel licht binnen kan. Verder vind ik witte muren erg stijlvol, gewoon plain en clean. Keep it simple, zeg ik altijd!

 

#6 - Wat is het fijnste aan een job bij Immo Top Invest?

Eline: Het contact met mensen vind ik oh zo fijn en ook dat deze job me elke dag weer een nieuwe uitdaging geeft! Daarnaast vind ik de sfeer op het werk echt heel fijn, zeker met zo’n geweldige collega’s die me super goed helpen met het evolueren binnen de groep van Immo Top Invest. Ik ben hier wel heel graag!

Caspar: Qua sfeer en gezelligheid, een dikke tien! Het is geweldig om met zoveel gepassioneerde en leuke mensen te mogen samenwerken. De leuke werksfeer, het gevarieerde takenpakket en een topteam? Dat is Immo Top Invest.

 

Lijkt het je ook wel wat om je bij ons te komen werken? Dan heb je geluk, we hebben momenteel een vacature openstaan voor inkoper vastgoed. Interesse? Solliciteren kan steeds (met motivatiebrief en CV) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!