Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

4 tips om jouw man cave in te richten

Wanneer je een huis gekocht hebt, bestaat er een wel hele grote kans dat de inrichting ervan gebeurd door de vrouw des huizes. Zij krijgt meestal carte blanche wanneer het op interieur aankomt, maar niet bij één bepaalde kamer. De ‘man cave’ is een plek van mannen (en vooral) door mannen. Alles wat ze nodig hebben om even tot rust te komen of gezellig te kunnen ‘pintelieren’ met vrienden. Wij geven jullie alvast wat inspiratie mee om jouw ‘man cave’ nog beter te maken!
 

#1 Hier geven we wél een moer om

Heb je nog wat oud gereedschap liggen dat je eigenlijk niet meer kan gebruiken? Blaas ze dan een tweede leven in! Moersleutels zijn echt uitstekende (en bovendien ook erg mooie) kapstokken, maar het kan ook dienen als een leuk handdoekenrekje. En als je je familie toch een beetje in je eigen plekje wilt, dan maak je gewoon een fotokader uit je oud gereedschap, zo simpel is dat!

Schermafbeelding 2017-09-16 om 12.02.04.png

 

#2 - Pimped-out chromed-out biljarttafel

Als er iets is dat niet mag ontbreken in jouw enige echte man cave, dan is het wel een biljarttafel. Maar dit kan geen gewoon exemplaar zijn natuurlijk, als je maar kan klussen! Als je dus nog een oud autowrak hebt staan dat je nooit meer aan de praat zal krijgen, maak er dan een gepersonaliseerde biljarttafel van! Daarna kan je de biljartballen nog steeds recyclen om het wat gezellig te maken in je ‘cave’. ;)

Schermafbeelding 2017-09-16 om 12.10.04.png

 

#3 - Schol!

Mannen en bier (of whiskey), a match made in Heaven! Wees eens lekker creatief met je leeggoed en maak er iets moois van, zoals een stijlvolle lampenkap of zelfs nieuwe glazen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, net zoals er eindeloos veel mogelijkheden zijn om dat bier op te drinken!

Schermafbeelding 2017-09-16 om 12.10.22.png

#4 - Bandwerk

Oude autobanden kan je overal vinden, zeker wanneer je helemaal weg bent van auto’s! Maar wist je dat je er ook zoveel nieuwe (en mannelijke) dingen mee kan maken? Een lavabo, een opbergtafeltje of zelfs plankjes, je kan het zo gek niet bedenken. Wie waagt zich aan één van deze leuke DIY-projecten?  

 Schermafbeelding 2017-09-16 om 13.03.23.png

 

Hebben we je helemaal kunnen inspireren om jouw eigen plekje in te richten? Dan helpen we je graag aan een nieuwe thuis waar je helemaal jezelf kan zijn! Contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij helpen je heel graag verder!