Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

5 tips om de herfst in huis te halen


De herfst is terug in het land! Een seizoen dat door veel mensen geassocieerd wordt met warmte en gezelligheid. Een gevoel dat dan ook velen naar binnen proberen te halen om hun stekje extra cozy te maken. Weet je niet goed hoe je daar aan moet beginnen? Geen nood! Immo Top Invest geeft jullie alvast enkele leuke ideeën mee waardoor de herfst naar binnen halen net iets makkelijker wordt. Hier zijn ze!

#1 Moeder natuur

Het is altijd leuk om met natuurlijke producten te werken. Moeder natuur geeft je namelijk alles wat je nodig hebt om leuke decoratiestukken te knutselen. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke slinger maken met gedroogde herfstblaadjes, of enkele glazen bokalen vullen met dennenappels. Op die manier creëer je al meteen een leuk herfstgevoel bij je thuis.  

 

#2 Warme kleuren

Typische herfstkleuren kunnen hier natuurlijk ook niet ontbreken. Wanneer je aan de kleuren rood, oranje, bordeaux en donkerbruin denkt, denk je toch meteen aan de herfst? Deze kleuren gaan hand in hand met een warm en gezellig gevoel. Mensen zullen zich dus meteen thuis voelen wanneer ze bij je binnen stappen! Ben je al klaar voor alle complimentjes? ;)

 

#3 De pompoen

Dé groente bij uitstek wanneer het op de herfst aankomt.  Deze rage komt vooral overgewaaid uit Amerika, maar wordt hier ook steevast gebruikt in België in de maand oktober. Met de pompoenen kan je opnieuw je creativiteit de vrije loop laten gaan. Zo kan je ze uithollen, schilderen, presenteren op een schaaltje en nog veel meer!

 

#4 Gebruik hout

Nog een element die kan helpen bij het brengen van een gezellige sfeer is hout, want hiermee kan je allerlei leuke dingen doen. Zo kan je bijvoorbeeld houten onderleggers maken, heel leuk om mee uit te pakken wanneer je bezoek over de vloer krijgt. Je kan het ook groter bekijken en meteen meubilair gaan voorzien van hout. Dit alles draagt bij tot een gezellige, warme sfeer.  

 

#5 Speel met vuur

Een klassieker om voor gezelligheid te zorgen is natuurlijk, vuur. Zo draagt een open haard bijvoorbeeld enorm bij tot de sfeer die je in een ruimte creëert. Met vrienden of familie voor de vlammetjes zitten roept meteen een gevoel van warmte op! Natuurlijk heeft niet zomaar iedereen een open haard, daarom kan je ook altijd met kaarsen aan de slag. Zo kan je ook geurkaarsen kopen die de heerlijke geur van de herfst in je huis verspreiden.


Hebben we je helemaal warm kunnen maken om aan de slag te gaan in het herfstthema?
Top! Laat het ons zeker zien hoe gezellig het er aan toe gaat bij jullie thuis en stuur ons gerust een foto. Wie weet raken wij ook wel geïnspireerd.