Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Immo Top Invest werft aan, BIG TIME!

We want YOU! Immo Top Invest heeft een nieuwe openstaande vacature en wie weet is ze wel op jouw lijf geschreven. Sta je te springen om niet alleen deel uit te maken van een team, maar ook van een echte familie? Kijk je uit naar een extreem gevarieerd takenpakket? Én heb je hierdoor nog meer zin gekregen om alles te weten te komen over de beschikbare functies? Scroll dan zeker even verder!


Wij zijn op zoek naar:

Een inkoper vastgoed die uiterst commercieel ingesteld is, met de nodige people skills om alle klanten tevreden te stellen én te houden. Natuurlijk moet er niet enkel voor de bestaande klanten goed gezorgd worden, maar ook de potentiële klanten verdienen net dat extraatje dat Immo Top Invest biedt (en dat kan jij als de beste verkopen). Als inkoper sta je in voor de opvolging en uitbreiding van een belangrijke geografische regio binnen ons bedrijf. Je verwerft en onderhoudt op en top duurzame klantenrelaties en draagt daarbij onze visie hoog in het vaandel!


En als kers op de taart: je komt terecht in een fantastisch team dat samen vooruit wil! Als bedrijf in volle expansie vinden we het belangrijk dat iedereen er voor de volle 100% voor gaat en zich ook volledig thuis voelt bij ons.

Herken je jezelf in dit profiel én heb je een speciaal plekje in je hart voor het wondermooie Limburg? Dan staat je slechts één ding te doen: als de bliksem je CV (met foto) en motivatiebrief doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We wensen je alvast heel veel succes en... hopelijk tot snel!