Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

4 interieurtips waarmee je ongetwijfeld zal scoren in 2018!

 

 Color up your life
Voor ieder die graag een statement maakt zijn de volgende twee trends zeker op het lijf geschreven. Je merkt meteen dat ze komen overwaaien uit de fashionwereld door de extra “spark” die ze aan de ruimte kunnen geven, meer bepaald colorblocking en holographic. Felle, contrasterende kleuren met elkaar combineren of een metallic salontafeltje met unicornglow fotokaders? Het kan dit jaar allemaal! Is dit voor jou toch iets te veel van het goede maar wil je wel een speciaal accent? Ga dan bijvoorbeeld voor zilver met goud gecombineerd bestek in een neutrale eetkamer en je bent toch weer helemaal mee.

 

 

Good old classics
Alsof we deze klassieker ooit beu zouden worden… Hout kan je namelijk al jaren in alle volumes, vormen en hoeveelheden terugvinden in het interieur. Dit jaar is het de bedoeling om een subtiele “touch” weer te geven zoals bijvoorbeeld afgebleekte visgraat parket, houten krukjes of stoelen, een boekenkast of bed,... Less is more. Heb jij een woning met een authentieke balkenconstructie? Knap het dan netjes op en verstop het zeker niet achter een dikke laag verf want met hout in de kamer scoor je namelijk voor sfeer en gezelligheid meteen een 10!

New one on the block
Geometrische vormen en prints worden al enige tijd gebruikt in Scandinavië en hebben sinds kort hun weg naar onze interieurwinkels gevonden. Je kan verschillende vormen in elk element van de kamer weergeven zonder echt “over the top” te gaan, bijvoorbeeld je vloeren aanleggen in een atypische vorm of een hoekig patroon aanbrengen in je behangpapier. Zie je geometrie liever enkel terug in je decoratie? Ga dan voor een dekbedovertrek, een vloerkleed, lampen of kussens met prints en je zal versteld staan van het prachtige effect.

Barok is back
Misschien wel dé grootste comeback van het nieuwe jaar! Dit keer wel met een tikkeltje minder bling-bling en overdaad, maar nog steeds met tonnen charme en elegantie. Voor diegene die net een klassiek herenhuis hebben aangekocht is deze stijl zeker een must. Ook in nieuwbouw woningen kan je een combinatie maken tussen modern en authentiek, zodat je ongetwijfeld een héél speciale sfeer creëert!