Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Welkom in Batenhof!

WONDERMOOI WONEN IN HET CENTRUM VAN ZONHOVEN

Thuiskomen, is je buurt binnenrijden. Thuiskomen, is voor je voordeur staan en de sleutel omdraaien. Thuiskomen, is je schoenen uitdoen en tot jezelf komen. Thuiskomen, is binnenwandelen in de mooiste plek ter wereld. Laat Batenhof zo’n plek voor jou worden.

Batenhof bestaat uit 12 moderne BEN-appartementen, onderverdeeld in twee aparte woongebouwen. Ieder appartement is gebouwd volgens de modernste wooneisen, met extra nadruk op duurzaamheid en comfort. Met een E-peil van maximum 20, veel ruimte, massa’s natuurlijk licht, meer dan voldoende privacy en een zuidelijk georiënteerd terras omringd door groen.

Je vindt er twee appartementen met één slaapkamer, negen appartementen met twee slaapkamers en één appartement met drie slaapkamers.

Wij hechten alle belang aan een kwaliteitsvolle afwerking waarin een optimaal wooncomfort centraal staat. Omdat enkel de beste materialen zorgen voor een wondermooie woning. Voor de binnendeuren, vloeren, badkamer en keuken zijn er ruime budgetten voorzien. Zo creëer je een eigen plek waar je graag in thuiskomt.

Jouw uniek appartement ontdekken?

Schrijf je in op www.batenhof.be om jouw persoonlijke afspraak vast te leggen!