Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

ITI & Smooved: Wij zijn er voor u, ook na de verkoop!

“YES, verkocht!” Het contract is getekend, je zit op je roze wolk en daar wil je ook blijven. Helaas verdwijnt dat gevoel van euforie snel zodra je bedenkt wat je nog allemaal moet regelen voor de verhuis. Maar wij zijn er voor u, ook na de verkoop! Hoe gaan we nu precies te werk? Ontdek het hier:

1. Een bod

Hoera, een bod! De onderhandelingen kunnen van start gaan. Uiteraard zorgen wij als tussenpersoon voor een open communicatie zodat alles vlot kan verlopen en we tot een akkoord geraken.

2. De compromis

Tijd voor een volgende fase: de verkoopovereenkomst of het compromis zoals ze al eens zeggen! Na jaren expertise kennen we de overeenkomsten van A tot Z. In dit document wordt de verkoop officieel vastgelegd. Tijd om het glas te heffen.🥂

3. De verhuis

Inpakken geblazen! De verhuis kan van start gaan. Zorg ervoor dat de woning leeg en borstelschoon achtergelaten wordt zodat de nieuwe bewoners zich ook onmiddellijk thuis voelen.

4. Overdracht nutsvoorzieningen

Aktedatum ligt vast? Jullie houden zich verder bezig met de verhuis, wij zorgen voor de meterovername. Samen met onze nieuwe partner Smooved brengen wij dit volledig voor jou in orde.

Smooved, wat? Niet enkel jouw verhuis maar ook de verhuis van jouw contracten wordt voor je in orde gebracht! Smooved ontfermt zich met slimme vergelijkingsmodules over al jouw contracten: Energie, telecom, water, verzekeringen, …– you name it. Alles in 1 keer, in minder dan 10 minuten! Da's ferm gemakkelijk! Dankzij Smooved geniet je namelijk ook van de meest voordelige tarieven op de markt.

5. De notaris

Je huis is officieel verkocht, proficiat! Wij bezorgen alles tijdig aan de door jou gekozen notaris. Je kan verder ook op onze aanwezigheid rekenen bij de notaris. Na de verkoop kan je nog altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Zit je nog met vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via 011/22.22.95 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

6. Deel jouw ervaring over Immo Top Invest

Bij Immo Top Invest streven we altijd naar de beste service en staan we steeds open tot verbetering. Ben jij tevreden over de service, het aanbod of de bezichtigingen? Zie jij ruimte tot verbetering? Laat je mening horen en deel met ons wat jouw beoordeling is. Probeer bij het schrijven van je klantbeoordeling zo duidelijk mogelijk te zijn, en houd het relevant. Hartelijk dank alvast voor jouw review!