Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Residentie Renaissance: Exclusieve lancering

Met Residentie Renaissance laten we u kennismaken met onze magnum opus. Een duidelijke kwinkslag naar de eeuwen van herontdekking, nieuwe inzichten en ongeziene verfijning. En dat uit zich tot in de kleinste details van dit unieke, luxueuze woonproject op de Guffenslaan ter hoogte van huisnummer 108. Dat we als geen ander de kunst van het wonen verstaan, dat willen we u ook laten ontdekken!

We laten u onderdompelen in deze exclusieve woonmeesterwerken in het kloppend hart van Hasselt en sta ons toe uw zintuigen te prikkelen. De stad Hasselt is een kunstwerk op zich. Met de nadruk op cultureel en culinair genot. Met de mooiste boetieks en restaurants binnen handbereik en met elke dag wel een nieuwe ontdekking om het hoekje.

Tijdens de Renaissance sprong de klassieke schoonheid van de mens opnieuw in het oog, gekoppeld aan een uitzonderlijk oog voor detail. Ook binnen dit project laten we niets aan het toeval over:

  •           Exclusief woonproject van ongezien architecturaal niveau
  •           8 luxe BEN-appartementen
  •           Op een toplocatie, grenzend aan de kleine ring in het hart van Hasselt.
  •           Ruim krijgt een nieuwe dimensie: vanaf 170m² tot 200m² woongenot met 2 grote terrassen
  •           Ongeëvenaarde afwerkingsgraad met hoge budgetten
  •           5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing dankzij E-peil < 20

EXCLUSIEVE LANCERING IN HET WEEKEND VAN 17/9 TOT 19/9

U kan er als allereerste bij zijn! Wilt u genieten van een exclusieve avond & ondertussen een ongeëvenaard woonproject ontdekken? Registreer u snel en bemachtig uw plaats op deze unieke lancering. Meer informatie en inschrijvingen via www.residentie-renaissance.be

Tot binnenkort!

residentie renaissance