Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Residentie Landrada: Kijkweekend 25 & 26 SEPT

 CENTRAAL WONEN MET GROENE BINNENTUIN!

Wij heten je van harte welkom in residentie Landrada in Munsterbilzen. 21 moderne appartementen en 4 landelijke BEN-woningen omgeven door bossen, wateren en nabije stedelijke pracht. Met een binnentuin om ‘u’ tegen te zeggen. Samengevat? Volop gezellig en fijn wonen in een verrassende omgeving. 

Het mooie aan residentie Landrada is dat zowel bewoners van appartementen als huizen samenkomen op één locatie. Wij zorgden voor de visuele match tussen de verschillende gebouwen en de uitnodigende groene binnentuin.

Nu is het aan de toekomstige bewoners om voor de fijne sfeer te komen zorgen. Kies je voor één van onze 21 moderne appartementen of voel je je meer thuis in één van de landelijke, klassieker getinte BEN-woningen?

Kom Residentie Landrada op je eigen tempo ontdekken tijdens ons kijkweekend op zaterdag 25 en zondag 26 september van 14u tot 17u. We hebben bovendien een exclusieve actie voor je in petto:

Gratis tweede autostaanplaats*
 *Bij aankoop van een appartement met kelderberging en autostaanplaats

De eerste bewoners van Residentie Landrada hebben reeds hun intrek genomen. Word jij hun nieuwe buur? Schrijf je dan hier snel in voor ons kijkweekend!

Tot dan!