Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Welkom Alexandra!

 

Immo Top Invest biedt een ruim scala aan diensten aan: zo kan je bij ons - gratis! - je huis laten schatten, helpen wij je bij de verkoop van jouw woning, zoeken we samen met jou naar het perfecte stekje, en ga zo nog maar even door. Om de kwaliteit van onze diensten steeds te kunnen garanderen, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe krachten om ons team te versterken. We zochten, én we vonden: wij stellen jullie met veel trots voor aan Alexandra!  

 

AS1B2067 min

 

Alexandra is altijd al een bezige bij geweest: als student zat ze nooit stil, en deed ze ervaring op dankzij verschillende studentenjobs. Tot voor kort verzorgde ze het onthaal en de administratie bij een bank- en verzekeringskantoor in Zonhoven, maar stilaan werd het toch tijd voor iets nieuws. “Ik was zelf al even op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature van Immo Top Invest op social media tegenkwam, heb ik meteen een motivatiebrief geschreven!”, zo zegt Alexandra zelf. En ja hoor: die brief én de gesprekken die daarna volgden waren meer dan overtuigend, want intussen versterkt Alexandra al vier weken ons team!

 

Tijdens haar studie Rechtspraktijk aan de PXL Hogeschool in Hasselt, volgde Alexandra verschillende vakken die een heel aantal aspecten van de vastgoedwereld behandelden: milieurecht, ruimtelijke ordening, pandenrecht, … noem maar op! Dankzij die cursussen groeide haar interesse voor immobiliën alsmaar meer, én is allesbehalve een groentje in dit fascinerende vak!

 

Wat Alexandra het meest aanspreekt in haar nieuwe job? “Wij zien zoveel verschillende mensen, panden, dorpjes en steden… Dat is enorm boeiend. Elk pand heeft zijn eigen verhaal, en daar breien wij erg graag een nieuw hoofdstuk aan”, zegt Alexandra. Wij geven haar natuurlijk geen ongelijk: elke dag brengt wel iets nieuws in deze sector, en dat zorgt voor enorm veel variatie en voldoening!

 

De keuze om bij Immo Top Invest te solliciteren was voor Alexandra snel gemaakt. Wij bieden niet enkel een perfecte combinatie van kennis van zaken en een uitstekende service, maar blijven ook in onze communicatie erg correct. “Onze grootste troef is toch wel de open en eerlijke communicatie naar zowel verkopers als kandidaat-kopers toe, en daar kan ik me echt helemaal in vinden!”, aldus Alexandra. We hebben niet enkel de nodige know how in huis, maar dragen ook klantvriendelijkheid erg hoog in het vaandel. Volgens Alexandra maakt dat van Immo Top Invest de beste in het immo-vak… en wij kunnen haar niet ongelijk geven natuurlijk!

 

Wij wensen Alexandra alvast enorm veel succes met deze uitdaging. Het mag voor haar dan misschien een eer zijn om bij Immo Top Invest te kunnen werken - het is voor ons een eer om deze goedlachse lady in ons team te mogen verwelkomen!

 

Wil jij een woning verkopen, ben je op zoek naar een nieuwe stek of heb je een bouwgrond te koop? Alexandra helpt jou graag, want zij bekommert zich met veel plezier over Nieuwerkerken, Wellen, Sint-Truiden, Borgloon, Gingelom, Heers, Tongeren, Riemst, Leopoldsburg, Ham, Beringen, Tessenderlo, Lummen, Halen en Herk-de-Stad. Stuur haar gerust een mailtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of geef ons een belletje via 011 222 295!