Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Residentie 'Kubus' in Hasselt

De bekendste boulevard van Hasselt werd in 1849 ontworpen door architect Spaak uit Brussel: een prachtige promenade, voorzien van functionele rijwegen, mooie wandelpaden en groene plantsoenen. Gaat er al een belletje rinkelen? Ja hoor: we hebben het over Schiervellaan! Na een periode van verval en verwaarlozing nog voor de jaren zestig, kreeg de boulevard in 2000 een facelift: het groene karakter van de promenade werd weer nagestreefd, en tot op vandaag is de Schiervellaan een epicentrum van stedelijk leven en activiteit!  

 

immotop schiervel zint

 

De vernieuwde en gemoderniseerde stationsbuurt, de autosnelweg op vijf minuutjes rijden, alle openbaar vervoer op wandelafstand: het zijn maar een paar voordelen van wonen op de Schiervellaan. Hier bevind je je in een gezellige, aangename én veilige woonomgeving! Het zal dan ook geen verrassing zijn wanneer we je vertellen dat ons nieuwste renovatieproject, Residentie ‘Kubus’, zich op deze prachtige boulevard - ter hoogte van nummer 16, 18 en 20 - bevindt. Rechtstreekse toegang tot de Havermarkt én op een steenworp van de prestigieuze Kapelstraat, walhalla voor modeliefhebbers? Dubbelcheck!

 

Voor het ontwerp van deze residentie schakelden we architectenbureau Artesi in. Zij focussen op een logische en structurele opbouw, in combinatie met een optimaal gebruik van ruimte én oog voor uitbreidingsmogelijkheden. Die visie komt helemaal tot zijn recht in Residentie ‘Kubus’: een tijdloos en harmonieus ontwerp dat 20 ruime, luxueuze appartementen behuist. Enorme oppervlaktes, open ruimtes, riante terrassen en véél groen: hier ben je aan het juiste adres! Kwaliteit, luxe, veiligheid en comfort gaan hier hand in hand.

 

Bij Residentie ‘Kubus’ kan iedereen terecht: we maakten plaats voor vijf appartementen met één slaapkamer, negen appartementen met twee slaapkamers en zes appartementen met drie slaapkamers. De hoogwaardige isolatie, de hoge rendementsverwarmingsketels, het C+EVOII ventilatiesysteem, het hoge rendementsglas én de aluminium raamprofielen zorgen voor een bijzonder energiezuinig ontwerp! Bovendien kan je je in deze appartementen helemaal gerust voelen: een videofoon aan de inkomdeur en een inbraakwerend voordeur garanderen ieders veiligheid! De ondergrondse parkeer- en bergplaatsen worden apart te koop aangeboden.

 

In de basisprijs van deze appartementen hielden we al rekening met de kostprijs van de vloeren, de keuken, het sanitair en de deuren. Die kies je dus volledig zelf bij een leverancier van jouw keuze! Zo richt jij jouw nieuwe stekje in met de materialen die je zelf wenst, en bepaal jij de sfeer in het appartement helemaal zelf. Wedden dat je je hier héél snel thuis zal voelen?

85% van deze nieuwbouw appartementen zijn reeds verkocht, dus wees er snel bij! Voor meer informatie kan je terecht op http://bit.ly/ResidentieKubus, of via 011 222 295!