Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Residentie 'Hassiƫnda' in Hasselt

Wij - het team van Immo Top Invest - houden van Hasselt, en dat willen we graag uitdragen naar de rest van de wereld! Daarom laten we je graag kennis maken met ons allernieuwste project op de Maastrichtersteenweg: residentie ‘Hassiënda’!

 

Je zal er heel binnenkort niet meer naast kunnen kijken: de nummers 103 tot en met 109 van de bekende steenweg worden omgetoverd tot een prachtig nieuwbouwproject. Residentie ‘Hassiënda’? Dat wordt een totaalpakketje: prachtige terrassen, heerlijk ruime kamers én veel licht. Elk appartement heeft zijn eigen troeven, en wij kunnen haast niet wachten tot ze een echte thuis worden voor maar liefst 16 gezinnen!

 

De Maastrichtersteenweg is een buitengewoon fijne plek om te wonen: de aangename en gezellige drukte van Hasselt dichtbij, maar niet té dicht - hier woon je lekker rustig. Een bushalte? Gewoon, recht voor de deur. Slager en bakker? Twintig meter stappen. Groentewinkel, apotheker, scholen én het centrum van de stad? Een wandelingetje van een paar honderd meter. Deze locatie biedt dus voor ieder wat wils: zowel shoppers als cultuurliefhebbers zullen hier hun gading vinden, maar ook huismusjes zullen zich steeds op hun gemak voelen.

 

Wat je zoal kan verwachten? Véél comfort en ruimte, een energiezuinige flat én een kwalitatieve en stijlvolle afwerking. Niet alleen de locatie is uitstekend, ook de moderne doch tijdloze architectuur geeft dit pand een bijzonder smaakvol karakter. De terrassen en/of tuinen zijn volledig op het zuiden gericht, dus de zon zal steeds haar weg vinden naar jouw woonst! Bovendien hebben we zelf al een aanzienlijk budget ingecalculeerd voor de keuken, de badkamer en de vloeren. Zo verloopt alles extra vlot, en kom jij - als potentiële koper - later niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen voor een kwalitatieve basis, jij richt jouw stekje verder volledig naar eigen smaak in. Een perfecte deal, toch?

immotop mstrstr zint

In onze ‘Hassiënda’ maken we, zoals reeds vermeld, plaats voor 16 appartementen - maar er is meer! Dans- en balletwinkel Petrouchka is intussen een gevestigde waarde op Maastrichtersteenweg, en de straat zou niet hetzelfde zijn zonder deze fijne zaak. Daarom krijgt Petrouchka een plekje in de handelsruimte die we in residentie ‘Hassiënda’ hebben voorzien. Zo creëren we een zekere levendigheid, zonder daarbij de rust te verstoren!

 

Als experts in ons vak, weten wij dat er een enorme vraag is naar betaalbare tweeslaapkamer-appartementen. Daar haken we met residentie ‘Hassiënda’ erg graag op in: je betrekt deze prachtige flats al vanaf 249 000 euro (excl. BTW)! Daarnaast zijn er in het totaal 17 kelderbergingen beschikbaar, en 27 ruime parkeerplaatsen. Deze kan je nog extra aankopen, en dat voor respectievelijk 4000 euro (excl. BTW) en 25 000 euro (exclusief BTW). Uiteraard hebben we ook aan de sportievelingen gedacht: er staat een ruime fietsenstalling ter beschikking voor alle bewoners!

 

Oké, je vindt véél nieuwbouw appartementen in Limburg, maar dat het écht leuk thuiskomen zal zijn in residentie ‘Hassiënda’? Daar bestaat geen twijfel over! Rest jou enkel nog de taak om snel contact met ons op te nemen! Dat kan via 011 222 295 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Toch graag nog wat meer info? Klik dan snel hier:http://bit.ly/ResidentieHassienda.