Lees hier al onze nieuwsberichten

Nieuws

Alles wat je wilde weten over Patricia

Immo Top Invest? Da’s een team vol enthousiaste medewerkers! Zonder deze fijne, bekwame en professionele mensen zou onze onderneming niet zijn wat ze nu is. Daarom zetten we onze collega’s maar wat graag in de kijker, en deze week wijden we een artikel aan één van de anciens uit ons team: tijd om Patricia, die vriendelijke stem die je aan de telefoon hoort, in de spotlights te plaatsen!

 

Op 1 februari 2011 kwam deze vrolijke dame onze deur doorgelopen voor haar eerste dag bij Immo Top Invest. Haar takenpakket? Elk telefoontje op een vriendelijke en professionele manier beantwoorden, onze gasten van een hartelijk onthaal en een koffietje voorzien, en alle afspraken op een efficiënte manier inplannen. Intussen is zij een echte pro geworden in haar job, en zouden we Patricia echt niet meer kunnen missen!

 

immotopinvest patricia

 

Hoe Patricia bij Immo Top Invest terecht kwam? “Een ex-collega liet me op een bepaald moment weten dat de plaats aan het onthaal bij Immo Top Invest vrij kwam, en na bijna tien jaar op mijn vorige job was ik stilaan klaar voor een nieuwe uitdaging”, aldus Patricia. Een telefoongesprek en twee interviews later, en Daan was verkocht: deze dame kreeg heel snel een plaatsje binnen het team.

 

Dat je heel wat moet kunnen voor deze functie, was ons allang duidelijk. We zijn dan ook erg blij dat Patricia al vijf jaar ons team vervoegt, en nog steeds met veel plezier naar het Guldensporenplein afzakt ’s ochtends! “Het leukste aan mijn job is dat geen enkele dag hetzelfde is. Het afwisselende takenpakket zorgt ervoor dat verveling niet in mijn woordenboek kan voorkomen”, zegt ze daar zelf over. Bovendien houdt ze erg van het nauwe contact met klanten en eigenaars, wat natuurlijk een absolute must is in deze job.

 

Naast ons capabele team, de interessante panden die we verkopen en onze jarenlange ervaring, is er volgens Patricia nog één belangrijke reden waarom mensen voor Immo Top Invest zouden moeten kiezen: onze open en eerlijke communicatie. “Ik weet dat dit eigenlijk een beetje onze slogan is, maar ik geloof ook écht dat dit onze grootste troef is!”, vertelt Patricia. En natuurlijk levert zij zelf een supergrote bijdrage aan die open communicatie, want die start natuurlijk bij het eerste contact dat je met ons hebt: aan de telefoon!

 

Op dit moment hebben we natuurlijk heel wat panden te koop in onze portefeuille, maar daar eentje uitkiezen? Da’s een onmogelijke opdracht voor Patricia! “Als ik van elk pand in de portefeuille één ruimte kon kiezen en daar een nieuwe woning mee mocht samenstellen, dan zou het resultaat mijn absolute droomwoning zijn!”, zegt ze. En wij begrijpen haar héél goed, want één woning kiezen uit ons geweldige aanbod? Mission impossible!

 

Dat Patricia erg graag voor Immo Top Invest werkt, dat is intussen hopelijk wel duidelijk. Ze houdt van haar job, vindt de sfeer binnen het bedrijf super én heeft al heel wat fijne herinneringen opgedaan tijdens haar tijd hier. Maar of die voor publicatie vatbaar zijn? Daar twijfelt ze stiekem zelf een beetje aan… Misschien kan je het haar eens persoonlijk vragen tijdens een telefoongesprek?

 

Op zoek naar een nieuwbouw huis, heb je een grond te koop in Limburg of wil je je huis laten schatten? Dan helpt Patricia jou heel graag met wat meer informatie, of met het inplannen van een afspraak! Je kan haar altijd bereiken via 011 222 295. Zo krijg je die vriendelijke stem zelf ook eens te horen!