Appartement te koop in Alken

Appartement te koop in Alken

Alken: gezelligheid troef

De naam Alken zal bij heel wat bierliefhebbers zeker een belletje doen rinkelen. De brouwerij van Alken is immers verantwoordelijk voor het bekende Cristal Alken bier en ook de naam Alken-Maes zegt u ongetwijfeld wel wat. De grootste troeven van Alken hebben echter niets met bier te maken (al kan dat natuurlijk geen kwaad) maar met de natuur. Deze kalme gemeente is een ideaal toevluchtsoord voor wie de stadsdrukte echt niet ziet zitten. Gelegen in Haspengouw met tal van beken en wandelroutes is Alken een droom voor de natuurliefhebber. Sterker zelfs: Alken beschikt over een recreatiepark genaamd De Alk van zo’n 10 ha groot. Daarbij hoeft u niet te vrezen voor een dorp dat is blijven stilstaan in de middeleeuwen: alle moderne voorzieningen zijn aanwezig en sinds 1966 is er ook een industriële expansie aan de gang. Het beste van 2 werelden: dat is Alken.

Immo Top Invest: uw partner in Alken

Immo Top Invest is het grootste kantoor van de provincie Limburg en is dat geworden door 2 basiswaarden altijd uit te dragen: professionaliteit en gezelligheid. Zaken die elkaar niet hoeven uit te sluiten en integendeel net het onderste uit de kan doen halen. De persoonlijke omgang met iedere klant verzekert dat er echt gezocht wordt naar de oplossing die u wenst, dat er echt geluisterd wordt naar uw noden.

Alken helemaal uw ding?

Volledig verkocht aan het gezellige Alken en klaar voor een rustiger leven? Met een simpele druk op de knop vindt u misschien wel uw nieuwe woonst bij Immo Top Invest.

        BEKIJK HET AANBOD