Appartement te koop in As

Appartement te koop in As

Wonen in As

As heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van de provincie Limburg. Het is immers hier dat in 1901 de eerste steenkool gevonden werd. Een vondst die de industrialisatie en mijnbouw in de provincie op gang bracht. Vandaag de dag hoeft u zich echter geen zorgen meer te maken om mijnbouw en dat vervelende zwarte steenkoolstof: As is een echt residentieel dorp geworden met een indrukwekkende natuur. Voor bosgebied en heidevelden zit u alvast goed. Geen wonder dan ook dat de gemeente As steevast bij de beste gemeentes in heel het land scoort wat betreft aangenaam wonen. Daarnaast kunt u in As centrum enkele winkels terugvinden, drie basisscholen, een bibliotheek en alles wat u nodig heeft om rustig de dag door te komen. Met een veelheid aan natuurparken en gebieden mag het echter duidelijk zijn: rust en natuur vieren hoogtij in As.

Immo Top Invest: ook in As

Immo Top Invest hanteert een persoonlijke aanpak waar u als klant echt iets aan heeft. Geen gejaag naar de verkoop ten koste van de klant maar een samenwerking waar beiden de vruchten van kunnen plukken. Een manier van werken die zeker en vast succesvol is gebleken in het verleden en van Immo Top Invest de grootste speler in de provincie heeft gemaakt. Dat betekent ook in As dus.

Verr-As-t door As?

Over de streep gehaald door As? Met een eenvoudige klik kunt u hieronder het aanbod van Immo Top Invest in de gemeente terugvinden.

        BEKIJK HET AANBOD