Appartement te koop in Beringen

Appartement te koop in Beringen

Vervelen hoeft niet
Een van de grootste gemeenten van de provincie Limburg: dat is de Limburgse stad Beringen. Het is een stad die bekendstaat om de industrie, maar dat niet alleen, want je kunt er ook prima wonen. Niet in de laatste plaats omdat het woonklimaat er optimaal is, maar ook omdat er veel bezienswaardigheden zijn. U hoeft zich niet te vervelen als u in Beringen bent! Bezoek bijvoorbeeld het Marktplein met haar driehoekige vorm, of de Sint-Pietersbandenkerk in het centrum van de stad. Dan is er ook nog de Sint-Theodarduskerk, een mijnkathedraal. Want mijnen, daar staat Beringen om bekend. Vroeger was er een mijn, waaromheen allemaal huizen en voorzieningen werden gerealiseerd. Dan is er ook nog het Park van de Directeur, een prachtig park dat vroeger toebehoorde aan de directeur van de mijn. Vandaag de dag kunnen mensen een kijkje nemen in het compleet gerenoveerde park. Laat u betoveren door Beringen!

Meer dan 350 verkochte panden
Waar Beringen een van de grootste gemeenten van de provincie is, is Immo Top Invest het grootste kantoor van de provincie. Begrijpelijk, want er worden meer dan 350 panden per jaar door Immo Top Invest verkocht. Altijd met veel aandacht voor persoonlijke omgang met klanten.

Nieuwsgierig geworden?
Bent u nieuwsgierig naar het aanbod aan koopappartementen in Beringen? Kijk dan op de website voor een overzicht van het aantrekkelijke aanbod.

        BEKIJK HET AANBOD