Appartement te koop in Diepenbeek

Appartement te koop in Diepenbeek

Diepenbeek: gemeente in groei

Diepenbeek zal bij de meeste mensen voornamelijk bekend zijn omwille van zijn universitaire campus. De Universiteit Hasselt kunt u immers terugvinden op het grondgebied van Diepenbeek alsmede niet minder dan 2 hogescholen. Een van de troeven van Diepenbeek is dan ook dat elk niveau van onderwijs te vinden is binnen de gemeente zelf. De aanwezigheid van de UHasselt garandeert daarenboven ook nog eens een bruisend sociaal en nachtleven in de gemeente om het nog niet te hebben over de aanwezigheid van horeca. Ook het wetenschapspark Limburg is terug te vinden in Diepenbeek en ook de natuur is in dit grensgebied van Haspengouw met de Kempen van een hoge kwaliteit. Fiets- en wandelroutes te over! Ten slotte kan daar nog bij vermeld worden dat met de nabijheid van Hasselt, Genk en Bilzen Diepenbeek bijzonder goed en centraal gelegen is binnen de provincie. Voor elk wat wils dus!

Immo Top Invest: top in Diepenbeek

Immo Top Invest heeft een jarenlange ervaring in de regio en is met meer dan 350 panden die per jaar worden verkocht een zekerheid op een professionele en persoonlijke aanpak. Komt nog eens bij dat het aanbod in Diepenbeek en omstreken ruim genoemd mag worden. Bij Immo Top Invest bent u zeker van een expert die zich volledig voor u smijt en pas tevreden is wanneer u dat bent.

Op zoek in Diepenbeek?

Benieuwd naar het aanbod van Immo Top Invest in deze topgemeente? Met een simpele klik vindt u misschien wel uw nieuwe woonst.

        BEKIJK HET AANBOD