Appartement te koop in Genk

Appartement te koop in Genk

Genk, stad met potentie

Ten noordoosten van Hasselt op het Kempens Plateau ligt de tweede stad van Limburg, Genk, met 65.000 inwoners. Deze gemeente heeft zijn groei in de 20ste eeuw te danken aan de steenkoolmijnen en dat heeft behoorlijk invloed gehad op de stad zelf, omdat al die werkers gehuisvest moesten worden. De verstedelijking wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de in de directe omgeving gelegen rijke natuurgebieden als de Hoge Kempen, heidevelden en naaldbossen.
Naast de aanwezigheid van het grootste industriepark van Limburg is Genk bekend als winkelstad met drie grote winkelcentra binnen haar grenzen.
Redenen om in Genk te wonen zijn intern, levendige stad met tal van mogelijkheden, of extern, in een gunstig geprijsd appartement als uitval punt naar Hasselt of Maastricht.

Immo Top Invest: DE vastgoedmakelaar in Limburg

De mensen bij ons zijn zonder uitzondering allemaal vakmensen, of het nu de telefoniste is die u te woord staat of de man die onze reclameborden monteert en plaatst. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring die volledig voor de klant ter beschikking staat. Vanuit het grootste kantoor in Limburg laten ze de vastgoedwereld niet alleen op zich afkomen, maar gaan actief op zoek naar elke mogelijkheid om het toch al bijzondere aanbod verder uit te breiden.

Wij staan voor u klaar!

Op zoek naar het appartement van uw dromen? Bekijk het aanbod en informeer naar alle bijzonderheden. Met een klik op de groene knop helpt Immo Top Invest u direct op weg.

        BEKIJK HET AANBOD