Appartement te koop in Hasselt

Appartement te koop in Hasselt

Hasselt: hoofdstad, uw stad

Hasselt is, zoals iedereen wel weet, de hoofdstad van Limburg en misschien wel de gezelligste stad van België. Deze hoofdstad van de smaak kan uitpakken met een lijst troeven die kan concurreren met elke andere grootstad en voegt daar nog enkele aan toe. Ongetwijfeld de grootste troef? Dat Hasselt de meest dorpse hoofdstad van ons land is. Dat vertaalt zich concreet in een dorpse gezelligheid verpakt in alle zaken die u van een hoofdstad mag verwachten. Zo is er een bruisend nachtleven (Versuz anyone?), evenementen zat (Pukkelpop, jeneverfeesten,…), een indrukwekkend horeca-aanbod, vertier voor groot en klein (Plopsa indoor!) en laten we de winkelmogelijkheden en het cultureel belang ook niet vergeten. Kortom: wonen in Hasselt is wonen in het centrum van de Limburgse wereld.

Immo Top Invest: thuis in Hasselt

Immo Top Invest is thuis in Hasselt. Het ruim aanbod aan woningen in Hasselt mag daar gerust testament in zijn. Komt nog eens bij dat met een jarenlange ervaring in het matchen van woningen met eigenaars in Hasselt Immo Top Invest als geen ander de Hasseltse markt kent en u wegwijs kan maken in de ins & outs van de streek. Niet toevallig dankzij een persoonlijke aanpak waarbij er dag en nacht in u geïnvesteerd wordt.

Verk(n)ocht aan Hasselt?

Ziet u die Hasseltse woonst al helemaal voor u? Dan is het tijd om te handelen en die droom in realiteit om te zetten. Met een simpele klik hieronder ziet u meteen welk vlees er in de Hasseltse kuip ligt.

        BEKIJK HET AANBOD