Appartement te koop in Heusden-Zolder

Appartement te koop in Heusden-Zolder

Heusden-Zolder, gunstig gelegen

Heusden-Zolder sloot in 1992 als laatste gemeente van de Benelux zijn steenkolenmijn, die het door de aanwezigheid van buitenlandse werkers een multiculturele gemeenschap maakte. Het ligt net iets boven Hasselt, heeft ongeveer 33.000 inwoners en dankt zijn hedendaagse bekendheid vooral aan het in de nabijheid gelegen autocircuit.
De economisch belangrijkste inbreng is die van het Albertkanaal en Heusden-Zolder maakt deel uit van het zogenaamde Economische Netwerk. Door dit initiatief zijn de industriezones in de directe omgeving gewilde vestigingsplaatsen voor bedrijven.
Net als vele andere dorpen en steden in Limburg is er geen tekort aan natuur, met het vijverrijke gebied ‘de Wijers’ als hoogtepunt.

Immo Top Invest: DE vastgoedmakelaar in Limburg

De mensen bij ons zijn zonder uitzondering allemaal vakmensen, of het nu de telefoniste is die u te woord staat of de man die onze reclameborden monteert en plaatst. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring die volledig voor de klant ter beschikking staat. Vanuit het grootste kantoor in Limburg laten ze de vastgoedwereld niet alleen op zich afkomen, maar gaan actief op zoek naar elke mogelijkheid om het toch al bijzondere aanbod verder uit te breiden.

Wij staan voor u klaar!

Hebt u specifieke wensen? Met een klik op de groene knop vindt u onze speciale zoekmachine, waarna u alles kunt lezen en zien over uw gevonden opties.

        BEKIJK HET AANBOD