Appartement te koop in Hoeselt

Appartement te koop in Hoeselt

Hoeselt? Natuurlijk!
Hoeselt is een charmant dorp dat de rust van het dorpsleven combineert met het gemak van de grootstad. Op korte afstand van Hasselt en zelf voorzien van alle nodige voorzieningen zoals onderwijsinstellingen, buurtwinkels, de nodige horeca en andere zaken is Hoeselt een leuke plek om te vertoeven. Deze Haspengouwse gemeente gaat bovendien prat op een prachtig fietsroutenetwerk en heeft een directe ontsluiting aan de E313. Geen wonder dan ook dat de Hoeseltse industrie op regionaal vlak aan een sterke opmars bezig is. En de natuur? Met reliëfverschillen, fruit en graslanden, kasteeldomeinen en tal van valleien zal de streek nooit vervelen.

Immo Top Invest en Hoeselt: een echte match
Als grootste kantoor van de hele provincie is Immo Top Invest als geen ander geschikt om u de beste voorwaarden aan te bieden en alle nodige informatie te geven. Er is dan ook ervaring zat betreft het kopen en verkopen van panden doorheen de hele provincie. Het resultaat van een professionele aanpak die zijn vruchten heeft afgeworpen. Een aanpak waar u nu misschien wel de vruchten van kunt plukken.

Hoeselt iets voor u?
Volledig overtuigd door de vele troeven die Hoeselt biedt aan potentiële bewoners? Of misschien gewoon benieuwd naar het aanbod van Immo Top Invest in Hoeselt? U ontdekt het hieronder met de druk van een knop. Niet twijfelen dus, wie weet wacht uw nieuwe woonst wel op u.

        BEKIJK HET AANBOD