Appartement te koop in Houthalen-Helchteren

Appartement te koop in Houthalen-Helchteren

Houthalen-Helchteren, in beweging en omgeven door natuur

Houthalen-Helchteren is een fusiegemeente die ongeveer 30.000 inwoners telt en gelegen is in een natuurrijk gebied in het midden van Limburg. Dat blijkt ook wel uit de aanwezigheid van een wild- en waterpark, een natuurreservaat en diverse andere gemakkelijk bereikbare landschappen.
Er zijn echter nog een paar bijzonderheden aan deze voormalige mijngemeenschap. Zo zijn tegenwoordig een groot aantal activiteiten in het ecologische Nieuw Administratief Centrum handig gecentraliseerd en heeft het een van de meest spectaculaire indoor minigolfbanen in Europa, 'de Mijn'.
Houthalen-Helchteren is een ideale woonplaats voor het gezin, maar ook voor trendy jonge mensen, die werkzaam zijn op de Cleantechcampus, het nieuwste initiatief van deze gemeente.

Immo Top Invest: strak, professioneel en toch persoonlijk

Wie ons verzoekt een geschikte woning te vinden, kan daarbij de inzet van een team verachten dat vakkundig voor u te werk gaat. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden, met ruime informatie weergegeven op onze overzichtelijke website. Voor een aantal van de beschikbare woningen is zelfs een video te bekijken. Maar u kunt natuurlijk ook langskomen op ons grote kantoor in Hasselt en u laten begeleiden door ons aanbod aan de hand van de wensen die u heeft. Er staat een topteam voor u klaar!

Wij staan voor u klaar!

Op zoek naar het appartement van uw dromen? Bekijk het aanbod en informeer naar alle bijzonderheden. Met een klik op de groene knop helpt Immo Top Invest u direct op weg.

        BEKIJK HET AANBOD