Appartement te koop in Kortessem

Appartement te koop in Kortessem

Veel fruitteelt in Kortessem
Niet ver van Hasselt ligt het plaatsje Kortessem, waar het op en top genieten is. Van allerlei bezienswaardigheden, maar ook van de natuur. Kortessem hoort bij de Haspengouwse Fruitstreek, waardoor de natuur er wonderschoon uitziet. Wandelen in de bossen is ook een van de activiteiten die u kunt doen in Kortessem. Bijvoorbeeld in het Bellevuebos. Wilt u wat meer leven in de brouwerij, bezoek dan het centrum. U vindt er de Sint Pieterskerk, evenals twee prachtige kastelen en wat molens.

Een topinvestering
De naam Immo Top Invest zegt het eigenlijk al: een appartement kopen in Kortessem is een topinvestering. Zeker als u het via Immo Top Invest koopt, want het mag zich het grootste kantoor noemen van de provincie Limburg. Niet voor niets worden er jaarlijks meer dan 350 panden verkocht door Immo Top Invest. Ook in Kortessem!

Een kijkje nemen
Neemt u vooral een kijkje in het uitgebreide aanbod aan appartementen in Kortessem, want het is zeker de moeite waard. Ziet u zichzelf al zitten in uw eigen appartement? Niets houdt u meer tegen om eens rustig rond te kijken en zo misschien wel het appartement van uw dromen te ontdekken.

        BEKIJK HET AANBOD