Appartement te koop in Lanaken

Appartement te koop in Lanaken

Lanaken, prettig wonen aan de Maas

Deze 25000 zielen tellende plaats aan de grens met Nederland en de Maas heeft Gallische en Romeinse roots en dankt zijn huidige bestaan vooral aan de steenkolen- en papierindustrie. De korte afstand met Maastricht, slechts 5 km of 10 minuten met de auto, biedt de mogelijkheid te wonen in de gemoedelijkheid van een dorp met alle stadse voordelen op een steenworp afstand.
Natuur is ruim voorhanden in de directe omgeving met het natuurreservaat Hoge Kempen en het rivierpark, terwijl Lanaken ook het startpunt schijnt te zijn voor menig bekend wielrenner. De laatste aanwinst vormt de bouw van een kunstencentrum door een rijke Nederlander. Al met al kan deze gemeente een uitstekende woonplaats vormen voor bijvoorbeeld pendelaars.

Immo Top Invest: huismanschap is vakmanschap

Een uitgebreid aanbod, per stad aangegeven, gedocumenteerd en soms met begeleidende video, staan ter beschikking op onze overzichtelijke webpagina. En is uw interesse gewekt staat er een bijzonder professioneel team, telefonisch en persoonlijk op het grootste kantoor in Limburg, klaar om u op elke stap naar uw nieuwe woning te begeleiden. Zij investeren niet alleen dag en nacht om de praktische kanten te optimaliseren, maar denken, leven en voelen met de klant mee om zowel de reis naar, als de uiteindelijke aanschaf van een nieuwe woning tot volle tevredenheid te laten verlopen.

Wij staan voor u klaar!

Laat u vakkundig informeren over de woning en over de voordelen om met Immo Top Invest in zee te gaan. Een klik op de groene knop brengt u een stap dichterbij. Wij zullen u niet teleurstellen!

        BEKIJK HET AANBOD