Appartement te koop in Lummen

Appartement te koop in Lummen

Lummen, actief bezig in wonen en welzijn

Lummen, met haar 14000 inwoners, ligt in het westen van Limburg en is een vijfsterrengemeente, wat wil zeggen dat ze er alles aan doet om fairtrade producten te promoten. Het is altijd een gewilde plaats geweest, gezien het feit dat de hoge heren uit het verleden voortdurend bezig waren het bezitsrecht te verkrijgen. Tegenwoordig maakt Lummen, gezien de ligging aan het in Limburg zo belangrijke Albertkanaal, deel uit van het Economisch Netwerk. Rondom Lummen zijn tal van fiets- en wandelroutes uitgezet om de mens te laten bekomen van de hectiek van alle dag. Op woongebied is deze gemeente een samenwerkingsverband aangegaan met Herk-de-Stad om de kwaliteit van het wonen actief te verbeteren en te optimaliseren.

Immo Top Invest: maakt van onroerend goed onTroerend goed

Onze professionele krachten zetten zich dag en nacht in om niet alleen een woning voor u te vinden die aan al uw praktische eisen en voorwaarden voldoet, maar die ook nog eens aan alle sociale wensen tegemoet komt. De leden van ons topteam zijn allemaal gespecialiseerd in een eigen regio en kunnen daardoor hun stukje van het mooie Limburg de optimale aandacht geven. De meer dan 350 panden, die Immo Top Invest jaarlijks verkoopt, bieden dus voor meer dan 350 personen of gezinnen niet alleen een huis, maar ook een thuis.

Wij staan voor u klaar!

Hebt u specifieke wensen? Met een klik op de groene knop vindt u onze speciale zoekmachine, waarna u alles kunt lezen en zien over uw gevonden opties.

        BEKIJK HET AANBOD