Appartement te koop in Nieuwerkerken

Appartement te koop in Nieuwerkerken

Nieuwerkerken, een dorp dat leeft en feest

Nieuwerkerken is een kleine, landelijk en idyllisch gelegen dorp ten zuidwesten van Hasselt en telt slechts 6500 inwoners, verdeeld over 4 deelgemeenten. Vanuit Nieuwerkerken liggen er diverse historisch interessante steden op korte afstand. Het is gelegen langs diverse fietsroutes en biedt met diverse cafeetjes een heerlijke plaats om even halt te houden en te genieten van de rust en de omgeving, waarvan de boomgaarden met hun fruitteelt en bloesems zeker niet vergeten mogen worden.
En over in bloei staan gesproken, dat doen de vele evenementen in de zomer met dit vriendelijke dorpje zeker. Als bezoeker eigenlijk al een must, en als inwoner iets waar de hele gemeente jaarlijks naar uit kijkt. Nieuwerkerken is uitstekend geschikt voor een persoon of gezin dat deel wil uitmaken van een hechte gemeenschap.

Immo Top Invest: samen een mooie woning vinden

De vakmensen bij ons bedrijf gaan samen met u op zoek naar de ideale woning, die aan al uw eisen voldoet, waaronder natuurlijk ook uw financiële voorwaarden en mogelijkheden. Zij luisteren, leven mee en zetten zich optimaal in om niet alleen u, maar uw hele gezin een woning te bieden, waar tevredenheid van afstraalt. Het ruime aanbod, het professionalisme en die persoonlijke aanpak garanderen vrijwel altijd succes.

Wij staan voor u klaar!

Op zoek naar het appartement van uw dromen? Bekijk het aanbod en informeer naar alle bijzonderheden. Met een klik op de groene knop helpt Immo Top Invest u direct op weg.

        BEKIJK HET AANBOD