Appartement te koop in Riemst

Appartement te koop in Riemst

Riemst, goed toeven met wijn en champignons

In het uiterste zuidoosten van Limburg, onder de rook van Maastricht ligt Riemst met zijn 16000 inwoners. Naast het een na hoogste punt van Limburg (151 meter, Riemst is zelf ook allerminst vlak te noemen) zijn er talloze monumenten, mergelgrotten en vindt men er champignonkwekerijen en een heus wijnkasteel.
Samen met de Brug van Vroenhoven brengt het uiterst moderne belevingscentrum je terug naar WO2, maar ook in de wereld van kanalen en binnenvaart.
Riemst is een gemeente die haar uiterste best doet zich te blijven ontwikkelen in deze moderne tijd zonder haar verleden uit het oog te verliezen. Dankzij de goede verbindingen en de nabijheid van Maastricht is het een prettige stad om in te wonen.

Immo Top Invest: huismanschap is vakmanschap

Een uitgebreid aanbod, per stad aangegeven, gedocumenteerd en soms met begeleidende video, staan ter beschikking op onze overzichtelijke webpagina. En is uw interesse gewekt staat er een bijzonder professioneel team, telefonisch en persoonlijk op het grootste kantoor in Limburg, klaar om u op elke stap naar uw nieuwe woning te begeleiden. Zij investeren niet alleen dag en nacht om de praktische kanten te optimaliseren, maar denken, leven en voelen met de klant mee om zowel de reis naar, als de uiteindelijke aanschaf van een nieuwe woning tot volle tevredenheid te laten verlopen.

Wij staan voor u klaar!

Hebt u specifieke wensen? Met een klik op de groene knop vindt u onze speciale zoekmachine, waarna u alles kunt lezen en zien over uw gevonden opties.

        BEKIJK HET AANBOD