Appartement te koop in Sint-Truiden

Appartement te koop in Sint-Truiden

Sint-Truiden: Stad van de Kanaries en meer

Sint-Truiden is qua oppervlakte bekeken de grootste stad van Limburg en staat gekend om de vruchtbare grond en de prachtige glooiende landschappen. De natuur is dan ook een sterke troef van Sint-Truiden. Heel wat fietsroutes en wandelpaden zijn aangelegd en om elke hoek kunt u wel een boomgaard, kapel of kasteel terugvinden. Sint-Truiden is echter zoveel meer dan slechts geschikt voor de natuurliefhebber. De stadskern telt diverse winkelstraten en ligt werkelijk bezaaid met gezellige eetgelegenheden en cafeetjes. Het culturele aspect wordt dan weer verzorgd door de Abdijtoren, het Begijnhof en het Kasteel van Duras. Een echt feestbeest? Slaap dan gerust wetende dat de Truienaren meer dan straf zijn op dat gebied. Heel de zomer lang loopt u van het ene evenement naar het andere en als u even moet uitblazen? De unieke Cinema Cameo is altijd vlakbij. Sint-Truiden is een diverse stad die alles biedt van voetbal tot hoge cultuur.

Keuze te over bij Immo Top Invest

Immo Top Invest is een kantoor dat Limburg uitstraalt. Dat betekent dat er een persoonlijke omgang met de klanten is zonder een professionele aanpak te verloochenen. Dat betekent dat er resultaat geboekt wordt en het aanbod riant is. Dat betekent een topteam vol capabele mensen die tijd in u zullen investeren om één ding te verzekeren: uw tevredenheid.

Een echte Kanarie worden?

Heeft Sint-Truiden uw hart gestolen? Ontdek dan het ruime aanbod aan woningen aangeboden door Immo Top Invest in deze Limburgse parel met één simpele klik.

        BEKIJK HET AANBOD