Appartement te koop in Wellen

Appartement te koop in Wellen

Wellen: prachtige gemeente in Haspengouw

De gemeente Wellen is gelegen in de provincie Limburg, meer bepaald in Haspengouw. De fruitstreek in zuidelijk Limburg die de laatste jaren enorm populair geworden is bij heel wat toeristen. Bij de inwoners van de streek rond Wellen staat de gemeente ook bekend als de "Bokkenrijdersgemeente". Wanneer je Wellen bezoekt moet je zeker en vast de Ursulinenkapel, de Wellenmolen, de Graetmolen en de Sint-Jan-de-Doperkerk bezocht hebben. Ook de natuur in en rond Wellen is zeker en vast de moeite waard.

Kies voor ervaring met Immo Top Invest

Wanneer je op zoek bent naar een appartement in of rond Wellen, dan kun je beroep doen op de diensten van Immo Top Invest. Met een verkoop van meer dan 350 panden per jaar is Immo Top Invest het grootste vastgoedkantoor van Limburg. Al onze medewerkers hebben het vastgoed DNA in zich en weten dus perfect wat ze voor jou kunnen betekenen.

Wij staan voor u klaar!

Wonen in Wellen is een genot en wij van Immo Top Invest hebben voor u vast de mooiste oplossing. Met een klik op de groene knop ontdekt u ons aanbod appartementen te koop in Limburg.

        BEKIJK HET AANBOD