Appartement te koop in Zonhoven

Appartement te koop in Zonhoven

Genieten van Limburg
Ten noorden van de stad Hasselt is Zonhoven te vinden, een gemeente waar je lekker kunt genieten. U kunt bijvoorbeeld de Sint-Quintinuskerk bezichtigen, met een mooi wapenschild boven de ingang en een oude toren. Een andere bezienswaardigheid in Zonhoven is De Holsteen. Dit zijn acht grote zandstenen die stammen uit de prehistorie. Liefhebbers van kunst komen ook aan hun trekken in deze Limburgse gemeente. Kunst van diverse kunstenaars is onder meer te vinden in het gemeentepark en op het dorpsplein. En wilt u molens zien? Dan zit u met twee bijzondere watermolens ook goed in Zonhoven. Wandelen kan ook perfect, zoals in natuurreservaat De Teut, met heidevelden en dennenbossen. Als u geluk heeft, ziet u er vogels broeden. Liever fietsen? Dat kan ook! Er zijn allerlei mooie wandel- en fietsroutes beschikbaar, die u de natuur optimaal laten beleven.

Jarenlange ervaring in branche
Immo Top Invest heeft een uitgebreid aanbod aan koopappartementen in Zonhoven. Vanwege de persoonlijke omgang met de klanten kan het kantoor u altijd voorzien van een appartement dat helemaal op uw lijf geschreven is. Hoe dat kan? Vanwege de jarenlange professionele ervaring in de branche.

Benieuwd geworden?
Ongetwijfeld is uw interesse in het kopen van een appartement in Zonhoven gewekt. Kijk rustig rond in het complete aanbod aan appartementen in Zonhoven!

        BEKIJK HET AANBOD