Huis te koop in Bilzen

Huis te koop in Bilzen

Op zoek naar een woning in Bilzen?

Bilzen bestaat uit maar liefst 13 verschillende deelgemeenten waar in totaal zo’n 31.000 inwoners wonen. Een derde van dat inwonersaantal woont in Bilzen zelf. Geografisch gezien ligt de gemeente Bilzen net op de grens van de Kempen met Haspengouw. Bilzen is omgeven door het typisch landschap dat de Haspengouwstreek kenmerkt.
Enkele bezienswaardigheden in Bilzen zijn het stadhuis van Bilzen, het Kerkhofhuis, de Bilzermolen, het Begijnhofhuisje, …

Immo Top Invest: een goede keuze

Immo Top Invest is één van de grootste kantoren immokantoren van de provincie Limburg. Alle medewerkers van ons kantoor zijn helemaal thuis in de immobiliënmarkt en zijn dus als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vastgoedmarkt.
Het grote verschil tussen Immo Top Invest en alle andere immokantoren is dat je bij Immo Top Invest terechtkomt bij één grote familie die u zullen helpen bij het kopen en verkopen van vastgoed.

Koop uw droomhuis in Bilzen

Is Bilzen helemaal uw ding? Bekijk dan snel alle woningen die momenteel te koop aangeboden worden in Bilzen. Wie weet vindt u er wel uw droomhuis.

        BEKIJK HET AANBOD