Huis te koop in Genk

Huis te koop in Genk

Op zoek naar een woning in Genk?

Genk is naast Hasselt waarschijnlijk één van de meest gekende steden in Limburg. Genk telt ongeveer 65.000 inwoners. Door de centrale ligging van de stad, aan de E314 en aan het Albertkanaal, is Genk één van de belangrijkste industriële steden van Vlaanderen.
In Genk ligt het gekende domein van Bokrijk en kun je er ook de oude mijngebouwen en mijncités bezoeken. Vele van deze oude mijngebouwen hebben echter doorheen de jaren een nieuwe bestemming gekregen.

Waarom Immo Top Invest?

Wanneer u voor Immo Top Invest kiest, dan kiest u voor vakmensen die de kennis van zaken hebben binnen de vastgoedsector. Ze zitten boordevol creatieve ideeën, hebben een eigen mening en gaan samen met u op zoek naar het huis, het appartement of het stuk grond van uw dromen.
Indien u van plan bent om uw woning te verkopen, dan kunt u bij Immo Top Invest een schatting aanvragen om zo de waarde van uw woning te weten. Een schatting is net als elk verkenningsgesprek volledig gratis.

Bekijk al onze woningen te koop in Genk

Bent u op zoek naar een woning in Genk? Bekijk dan alle woningen die momenteel te koop worden aangeboden in Genk op onze website.

        BEKIJK HET AANBOD