Huis te koop in Hasselt

Huis te koop in Hasselt

Op zoek naar een woning in Hasselt?

Naast Genk is Hasselt één van de meest gekende Limburgse grootsteden. Hasselt is dan ook de hoofdstad van de provincie Limburg en telt zo’n 75.000 inwoners.
De laatste jaren is Hasselt een enorm populaire stad geworden, mede dankzij de verschillende tv-series zoals de Smaak van De Keyser die in de omgeving van Hasselt en in Hasselt zelf opgenomen werden.
Hasselt is ook een zeer geliefde stad bij shoppingliefhebbers, die er een dag willen shoppen. ’s Avonds kun je dan weer gaan feesten in de gekende discotheek de Versuz, waar op topavonden heel wat bekende dj’s plaatjes komen draaien.

Immo Top Invest: een goede keuze

Immo Top Invest is één van de grootste kantoren immokantoren van de provincie Limburg. Alle medewerkers van ons kantoor zijn helemaal thuis in de immobiliënmarkt en zijn dus als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vastgoedmarkt.
Het grote verschil tussen Immo Top Invest en alle andere immokantoren is dat je bij Immo Top Invest terechtkomt bij één grote familie die u zullen helpen bij het kopen en verkopen van vastgoed.

Koop uw droomhuis in Hasselt

Is Hasselt helemaal uw ding? Bekijk dan snel alle woningen die momenteel te koop aangeboden worden in Hasselt. Wie weet vindt u er wel uw droomhuis.

        BEKIJK HET AANBOD