Huis te koop in Heusden-Zolder

Huis te koop in Heusden-Zolder

Op zoek naar een woning in Herk-de-Stad?

In de Limburgse gemeente Heusden-Zolder wonen ongeveer 33.000 mensen op een oppervlakte van 53,23 km². De gemeente Heusden-Zolder is ontstaan uit de fusie van de gemeenten Heusden en Zolder. Met een bevolkingsdichtheid van ongeveer 608 inwoners per vierkante kilometer is Heusden-Zolder een middelgrote gemeente in West-Limburg.
De meest gekende bezienswaardigheid in Heusden-Zolder is het circuit van Zolder in Viversel. Daarnaast is er ook nog de Kluis van Bolderberg en het domein Bovy in Bolderberg.

Immo Top Invest: immokantoor met een persoonlijke touch

Iedereen die beslist om via Immo Top Invest op zoek te gaan naar een woning in de provincie Limburg, zal hoogstwaarschijnlijk dezelfde mening delen. Bij Immo Top Invest ontmoet u niet alleen mensen die heel wat kennis hebben van de vastgoedmarkt, maar u ontmoet er ook mensen die rekening houden met de persoonlijke kant van het verhaal. Zoals op onze website vermeld staat, maken teamspirit, empathie en feeling deel uit van onze DNA-structuur.

Zorgvuldig geselecteerd aanbod

Aarzel zeker niet om ons uitgebreide aanbod van woningen te koop in Heusden-Zolder te bekijken. Al gauw zal u merken dat dit aanbod zorgvuldig geselecteerd werd door onze medewerkers. In ongeveer alle Limburgse gemeenten, ook in Heusden-Zolder, hebben wij de leukste en mooiste woningen geselecteerd. Indien u vragen hebt of extra informatie wenst, kunt u steeds bij één van onze medewerkers terecht.

        BEKIJK HET AANBOD