Huis te koop in Hoeselt

Huis te koop in Hoeselt

Huis te koop in Hoeselt

Op zoek naar een woning in Hoeselt?
Hoeselt is een gemeente met ongeveer 9.600 inwoners en is gelegen nabij andere gemeenten zoals Werm, Schalkhoven, Bilzen, Rijkhoven, …
Doordat Hoeselt dichtbij de “Romeinse” gemeente Tongeren ligt, werden er ook in Hoeselt heel wat unieke overblijfselen ontdekt die aantonen dat er ooit een belangrijke kolonisatie in Hoeselt was.
Gezien het feit dat Hoeselt geen zo’n grote gemeente is, is er toch redelijk wat te zien in Hoeselt. Zo is er de Sint-Stephanuskerk, het domein Burghof, de Volmolen en de Lindekapel.

Waarom Immo Top Invest?

Wanneer u voor Immo Top Invest kiest, dan kiest u voor vakmensen die de kennis van zaken hebben binnen de vastgoedsector. Ze zitten boordevol creatieve ideeën, hebben een eigen mening en gaan samen met u op zoek naar het huis, het appartement of het stuk grond van uw dromen.
Indien u van plan bent om uw woning te verkopen, dan kunt u bij Immo Top Invest een schatting aanvragen om zo de waarde van uw woning te weten. Een schatting is net als elk verkenningsgesprek volledig gratis.

Bekijk al onze woningen te koop in Hoeselt

Bent u op zoek naar een woning in Hoeselt? Bekijk dan alle woningen die momenteel te koop worden aangeboden in Hoeselt op onze website.

        BEKIJK HET AANBOD