Huis te koop in Kortessem

Huis te koop in Kortessem

Op zoek naar een woning in Kortessem?

De gemeente Kortessem ligt vlakbij de gemeente Hasselt, de hoofdstad van de provincie Limburg. Door de geografische ligging van Kortessem behoort de gemeente tot de gekende Haspengouwse Fruitstreek.
Enkele leuke bezienswaardigheden in Kortessem zijn de Sint-Pieterskerk, een romaans-gotische kerk en uiteraard ook het oudste huis van de gemeente Kortessem: het Huis Houbrechts aan de Dorpsstraat 7 in Kortessem.

Waarom Immo Top Invest?

Wanneer u voor Immo Top Invest kiest, dan kiest u voor vakmensen die de kennis van zaken hebben binnen de vastgoedsector. Ze zitten boordevol creatieve ideeën, hebben een eigen mening en gaan samen met u op zoek naar het huis, het appartement of het stuk grond van uw dromen.
Indien u van plan bent om uw woning te verkopen, dan kunt u bij Immo Top Invest een schatting aanvragen om zo de waarde van uw woning te weten. Een schatting is net als elk verkenningsgesprek volledig gratis.

Bekijk al onze woningen te koop in Kortessem

Bent u op zoek naar een woning in Kortessem? Bekijk dan alle woningen die momenteel te koop worden aangeboden in Kortessem op onze website.

        BEKIJK HET AANBOD