Huis te koop in Lummen

Huis te koop in Lummen

Op zoek naar een woning in Lummen?

In Lummen wonen ongeveer 15.000 inwoners en is de bevolkingsdichtheid ongeveer 272 inwoners per vierkante kilometer. Vooral de ligging van Lummen, op het kruispunt van verschillende streken, is uniek. Zo ligt Lummen kenmerken van het Hageland, Haspengouw en de Kempen. Enkele bezienswaardigheden in Lummen zijn de kastelen De Burg en Het Hamel. Ook vind je er een duizendjarige eik (beschermd erfgoed) en verschillende wandelgebieden.

Waarom Immo Top Invest?

Wanneer u voor Immo Top Invest kiest, dan kiest u voor vakmensen die de kennis van zaken hebben binnen de vastgoedsector. Ze zitten boordevol creatieve ideeën, hebben een eigen mening en gaan samen met u op zoek naar het huis, het appartement of het stuk grond van uw dromen.

Indien u van plan bent om uw woning te verkopen, dan kunt u bij Immo Top Invest een schatting aanvragen om zo de waarde van uw woning te weten. Een schatting is net als elk verkenningsgesprek volledig gratis.

Bekijk al onze woningen te koop in Lummen

Bent u op zoek naar een woning in Lummen? Bekijk dan alle woningen die momenteel te koop worden aangeboden in Lummen op onze website.

        BEKIJK HET AANBOD