Huis te koop in Riemst

Huis te koop in Riemst

Op zoek naar een woning in Riemst?

De gemeente Riemst telt ongeveer 16.000 inwoners en behoort tot het gerechtelijk kanton Tongeren-Voeren. Kenmerkend voor Riemst is de aanwezigheid van heel wat beschermde monumenten, mergelgrotten, vierkantshoeven, champignonkwekerijen en uiteraard ook het enige wijnkasteel van Vlaanderen.

Immo Top Invest: immokantoor met een persoonlijke touch

Iedereen die beslist om via Immo Top Invest op zoek te gaan naar een woning in de provincie Limburg, zal hoogstwaarschijnlijk dezelfde mening delen. Bij Immo Top Invest ontmoet u niet alleen mensen die heel wat kennis hebben van de vastgoedmarkt, maar u ontmoet er ook mensen die rekening houden met de persoonlijke kant van het verhaal. Zoals op onze website vermeld staat, maken teamspirit, empathie en feeling deel uit van onze DNA-structuur.

Zorgvuldig geselecteerd aanbod

Aarzel zeker niet om ons uitgebreide aanbod van woningen te koop in Limburg te bekijken. Al gauw zal u merken dat dit aanbod zorgvuldig geselecteerd werd door onze medewerkers. In ongeveer alle Limburgse gemeenten, ook in Riemst, hebben wij de leukste en mooiste woningen geselecteerd. Indien u vragen hebt of extra informatie wenst, kunt u steeds bij één van onze medewerkers terecht.

        BEKIJK HET AANBOD