Huis te koop in Sint-Truiden

Huis te koop in Sint-Truiden

Op zoek naar een woning in Sint-Truiden?

In Sint-Truiden wonen ongeveer 40.000 inwoners. Desondanks het hoge bewonersaantal is het de oppervlakte van de gemeente Sint-Truiden die ervoor zorgt dat ze de grootste gemeente van Limburg is. Met ongeveer 107 km² heeft de gemeente de grootste oppervlakte.
De gemeente Sint-Truiden is gelegen in de streek Haspengouw, die gekenmerkt wordt door de gronden die er zeer vruchtbaar zijn en waar vooral aan landbouw en veeteelt gedaan wordt.

Immo Top Invest: een goede keuze

Immo Top Invest is één van de grootste kantoren immokantoren van de provincie Limburg. Alle medewerkers van ons kantoor zijn helemaal thuis in de immobiliënmarkt en zijn dus als geen ander op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de vastgoedmarkt.
Het grote verschil tussen Immo Top Invest en alle andere immokantoren is dat je bij Immo Top Invest terechtkomt bij één grote familie die u zullen helpen bij het kopen en verkopen van vastgoed.

Koop uw droomhuis in Sint-Truiden

Is Sint-Truiden helemaal uw ding? Bekijk dan snel alle woningen die momenteel te koop aangeboden worden in Sint-Truiden. Wie weet vindt u er wel uw droomhuis.

        BEKIJK HET AANBOD