Huis te koop in Zonhoven

Huis te koop in Zonhoven

Op zoek naar een woning in Zonhoven?

Zonhoven is een gemeente in Limburg die ten noorden van Hasselt ligt en grenst aan andere gemeenten zoals Houthalen-Helchteren, Genk en Heusden-Zolder. Zonhoven wordt vaak gezien als een verstedelijkte woon-en werkgemeente en een stedelijke randgemeente van Hasselt.
In Zonhoven ligt het oudste vliegveld van België, het vliegveld Kiewit. Zonhoven telt ook meerdere natuurreservaten.

Immo Top Invest: immokantoor met een persoonlijke touch

Iedereen die beslist om via Immo Top Invest op zoek te gaan naar een woning in de provincie Limburg, zal hoogstwaarschijnlijk dezelfde mening delen. Bij Immo Top Invest ontmoet u niet alleen mensen die heel wat kennis hebben van de vastgoedmarkt, maar u ontmoet er ook mensen die rekening houden met de persoonlijke kant van het verhaal. Zoals op onze website vermeld staat, maken teamspirit, empathie en feeling deel uit van onze DNA-structuur.

Zorgvuldig geselecteerd aanbod

Aarzel zeker niet om ons uitgebreide aanbod van woningen te koop in Limburg te bekijken. Al gauw zal u merken dat dit aanbod zorgvuldig geselecteerd werd door onze medewerkers. In ongeveer alle Limburgse gemeenten, ook in Zonhoven, hebben wij de leukste en mooiste woningen geselecteerd. Indien u vragen hebt of extra informatie wenst, kunt u steeds bij één van onze medewerkers terecht.

        BEKIJK HET AANBOD