ONZE VISIE & TOEKOMSTBEELD

Het is tijd om een blik naar de toekomst te werpen.

Nu je weet hoe het ons op dit moment vergaat, is het tijd om ook een blik naar de toekomst te werpen. We hebben het altijd al heel belangrijk gevonden om een duidelijk toekomstbeeld voor ogen te houden, en het lukt ons goed om aan dat beeld vast te houden.

Dankzij de recente verschuivingen en versterkingen hebben Sabrina en Daan tegenwoordig meer tijd om de toekomst van Immo Top Invest beter uit te stippelen. Sabrina neemt nu de zakelijke leiding van het bedrijf in handen, en behartigt de fi nanciën van Immo Top Invest én de projectontwikkeling. Zij zorgt ook voor de HR en cultuur binnen het bedrijf, alsook besteedt ze continue aandacht aan de marketing omtrent de organisatie. Daan houdt zich dan weer vooral bezig met de visie en strategie van Immo Top Invest in combinatie met de aankoop en opvolging van onze nieuwbouwprojecten. Samen zorgen ze voor het grotere Immo Top Invest-geheel en coachen zij het volledig team! Daan en Sabrina hebben er voor gezorgd dat de selectie van de juiste collega’s gebeurt op het juiste niveau, dat de marketingstrategie - inclusief de nieuwste digitale mogelijkheden – volledig op punt staat, dat er interessante en innoverende nieuwbouwprojecten op de planning staan, ... Zij doen er alles aan om de service van Immo Top Invest op een professionele manier te waarborgen én verbeteren, en dat merk je!

Een belangrijk onderdeel van onze toekomst zijn onze medewerkers.

We zijn er intussen in geslaagd om een erg professioneel team samen te stellen en daar willen we in de toekomst enkel nog meer op focussen. Een stabiel team, waarbij de eigenheid van elke persoon bijdraagt tot het grotere geheel! Omdat Daan en Sabrina nu toegespitst zijn op het overkoepelende beheer van Immo Top Invest(dankjewel team!), vinden zij ook ruimte om zich toe te leggen op het ‘grotere geheel’. Zo worden de nieuwste trends in makelaarsland nóg beter opgevolgd, hebben we voor elk onderdeel van onze zaak de beste partners die er zijn, en kunnen we de werking van onze onderneming elke dag weer verbeteren. Daarnaast willen we nog meer laten merken hoe graag wij onze provincie - het mooie Limburg - eigenlijk zien. We zijn zelf trotse Limburgers, en dat mag iedereen weten! De gastvrijheid en vriendelijkheid die in onze provincie heerst willen ook wij uitstralen, en dat zullen we in de toekomst nog meer laten blijken. Leuke acties, wedstrijden, evenementen… We bestaan immers bijna 10 jaar.
Hiep hiep hoera! Dit willen we dus zeker niet zomaar laten passeren en vieren met iedereen die ons door de jaren heen heeft gesteund en gevolgd in ons traject. Dit wordt ongetwijfeld nog vervolgd!

Het is duidelijk: wij zijn absoluut niet van plan om stil te zitten de volgende jaren!

Ben jij benieuwd naar onze nieuwbouwprojecten? Of eerder naar onze vastgoedportefeuille? Wij helpen jou ongetwijfeld verder. Zowel in het heden als in de toekomst willen wij al onze klanten – groot én klein – op een even goede manier behandelen en daar hoort natuurlijk een uitstekende service bij.